Accident cu motocicletă la intrarea în Pasajul Unirii. Motociclistul a fost luat cu ambulanța

27 mai 2024
753 afișări
Accident cu motocicletă la intrarea în Pasajul Unirii. Motociclistul a fost luat cu ambulanța
Accident cu motocicletă la intrarea în Pasajul Unirii | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un accident a avut loc luni dimineață la intrarea în Pasajul Unirii din centrul Capitalei. În jurul orei 08:30, un motociclist circula pe sensul de mers spre Universitate iar la doar câțiva zeci de metri de intrarea în pasaj a fost implicat într-un accident. Incidentul a fost raportat pe grupul de Facebook „Infotrafic București și Ilfov”.

Un motociclist a suferit luni dimineață un accident la mică distanță de intrarea în Pasajul Unirii din București. Acesta se deplasa pe sensul de mers dinspre parcul Tineretului spre Universitate când a fost implicat într-un accident, în jurul orei 08:30. Din imaginea postată pe grupul de Facebook „Infotrafic București și Ilfov”, pare că motocicleta nu a fost grav avariată, ceea ce poate însemna că este vorba despre un incident ușor. Totuși, potrivit martorilor, motociclistul ar fi fost luat pe targă de echipajul medical venit la fața locului.

Un alt accident cu motocicletă a avut loc acum două luni în Pasajul Unirii

Pe 27 martie, acum două luni, a avut loc un alt accident cu motocicletă chiar în Pasajul Unirii. Atunci, patru motocicliști au intrat în pasaj circulând cu viteză, unul a schimbat banda pentru a depăși un autobuz, strecurându-se între acesta și o mașină, însă a pierdut controlul și s-a lovit cu roțile de zidul pasajului. Motociclistul, care era începător, avea în spate o pasageră de 22 de ani, amândoi fiind aruncați din șa. În urma accidentului, atât motociclistul cât și pasagera sa au ajuns la spital în stare critică.

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Un copac a turtit gardul unei grădini și o mașină în Sectorul 3, pe strada Gura Vadului. „De un an avem cerere pentru toaletarea pomilor”

E rău de tot și azi în trafic la Piața Obor, unde tot nu funcționează semafoarele de la intersecția Ștefan cel Mare cu Colentina

Șase filme, premiate de curând la Cannes, ajung direct în cinematografele din București și din toată țara

Cookies