Accident cu cinci mașini în Capitală

de:
05 ian. 2013
0 Afișari
Accident cu cinci mașini în Capitală

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii, aproape de intersecţia dintre Calea Griviţei şi strada Lainici.

Taximetristul a intrat pe contrasens, moment în care a fost acroşat de o altă maşină. Tânărul care a lovit taxiul  se afla sub influenţa alcoolului, spun poliţiştii, conform Evz.ro.

În urma impactului, alte trei maşini parcate au fost lovite de maşina tânărului băut. Acesta a încercat să fugă, imediat după accident, dar a fost prins de poliţişti. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul respirat. A fost astfel transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Odată ajunși la fața locului însă, polițiștii au realizat că șoferul celeilalte mașini implicate era băut. Taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind dus la spital după accident. Și tânărului i s-a întocmit un dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cookies