ACCIDENT AUTO, mușamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o oră circulația tramvaiului 41 VIDEO

de:
15 sept. 2020
141 Afișari
ACCIDENT AUTO, mușamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o oră circulația tramvaiului 41 VIDEO

Chiar dacă la vremea respectivă accidentul a făcut subiectul mai multor ştiri şi s-a viralizat pe internet, după cum B365.ro a scris aici, nimeni nu a cunoscut identitatea femeii de la volanul maşinii Dacia Duster, care a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai. Ziuanews publică marţi informaţia conform căreia ar fi vorba despre mama liberalului Ciprian Ciucu, președintele Agenției Funcționarilor Publici şi candidatul PNL la primăria sectorului 6.
Sursa citată susţine că instituțiile au încercat să ascundă acest lucru pentru a nu îi crea probleme liberalului, care vrea să obțină un mandat de primar la Sectorul 6. De altfel, legatura dintre Ciprian Ciucu si Angelina Stefan (care la randul ei este membra PNL Sector 3, ca si Robert Chioveanu) e „secreta”, cei doi au avut grija sa nu se expuna, diferenta de nume de familie fiind si ea un „obstacol”. 

După ce instituțiile statului au încercat să mușamalizeze acest accident, să nu îl facă public pentru a nu se afla cine este autorul și legătura acesteia cu Ciprian Ciucu, Ziua afirma că Angelina Ștefan nu a plătit daunele provocate. Conform legii, asiguratorul plătește dauna, iar după aceea o recuperează de la instituție. Instituția trebuia să îi impute Angelinei Ștefan contravaloarea pagubei, însă, din informațiile detinute de Ziua din interiorul ANSVSA, acest lucru nu s-a întâmplat.

Cookies