Accident auto în București cu Gigi Becali implicat. Patronul FCSB era pe scaunul pasagerului, dar șoferul vinovat consumase alcool | FOTO

29 nov. 2021
848 afișări
Accident auto în București cu Gigi Becali implicat. Patronul FCSB era pe scaunul pasagerului, dar șoferul vinovat consumase alcool | FOTO
Accident auto în București cu Gigi Becali implicat. Patronul FCSB era pe scaunul pasagerului, dar șoferul consumase alcool | FOTO

Un accident auto a avut loc luni dimineață în București cu Gigi Becali implicat. Circulația în zona Bulevardului Aviatorilor a fost restricționată pentru zeci de minute. Din primele informații, patronul FCSB era pe scaunul pasagerului, dar șoferul consumase alcool. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Cunoscutul om de afaceri Gigi Becali a fost implicat luni dimineață într-un accident auto în București. Din fericire, nu s-au înregistrat victime și starea latfundiarului este una bună.

Gigi Becali, implicat într-un accident auto în București

Finanțatorul FCSB însă nu era în scaunul șoferului și se afla în dreapta, în timp ce altcineva îi conducea mașina. Nu au fost înregistrate victime și nu ar fi fost vina mașinii în care se afla Gigi Becali, pe scaunul din dreapta, dar șoferul implicat în accident consumase alcool, scris gândul.ro.

Totul s-ar fi produs din cauza celuilalt conducător auto implicat în accident, care nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate mașinii în care se afla Becali. În urma incidentului, circulația în zona Bulevardului Aviatorilor din București a fost restricționată luni dimineața.

Accidentul a avut loc aproape de casa milionarului

Mașina lui Becali a fost implicată în accidentul rutier luni dimineață, în apropierea uneia dintre casele sale lui.

Astfel, în jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a Capitalei a fost sesizată prin apel  la 112 cu privire la producerea unui accident rutier în intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule, care s-au tamponat ușor. Practic, nu au existat victime și au rezultat doar pagube materiale.

Șoferul vinovat de incident consumase alcool, spun polițiștii

Ulterior, conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest de către polițiști. În timp ce șoferul  lui Becali a avut rezultatul zero 0, șoferul vinovat avea 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceștia au fost îndrumați legal către procedurile în vigoare, mai arată informarea.

La volanul mașini lui Becali era șoferul lui, iar Gigi Becali era pasager în dreapta. În urma testării cu etilotestul, s-a dovedit că șoferul vinovat ar fi consumat alcool, mai transmite sursa citată. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar în ancheta autorităților.

Cookies