Accesul spre bulevard de la stația de metrou Mihai Bravu, închis până pe 30 aprilie. Metrorex anunță că se tencuiesc pereții

24 apr. 2024
1275 afișări
Accesul spre bulevard de la stația de metrou Mihai Bravu, închis până pe 30 aprilie. Metrorex anunță că se tencuiesc pereții
Accesul spre bulevard de la stația de metrou Mihai Bravu, închis până pe 30 aprilie. Metrorex anunță că se tencuiesc pereții | Sursa foto: Metrorex - Facebook

Metrorex anunță că la stația de metrou Mihai Bravu se fac lucrări de reparații ce constau în tencuirea pereților. Din acest motiv, călătorii sunt rugați să folosească calea de acces A, pentru că accesul B este închis.

Accesul B de la stația de metrou Mihai Bravu, închis până pe 30 aprilie

Începând de azi și până pe data de 30 aprilie, ora 14:30, calea de acces B a stației de metrou Mihai Bravu, fiind vorba despre ieșirea spre Bulevardul Mihai Bravu spre Dristor 1, va fi închisă pentru desfășurarea unor lucrări.

Metrorex anunță, pe pagina de Facebook, că lucrările constau în tencuirea pereților, iar călătorii sunt rugați să folosească cealaltă cale de acces.

Vă rugăm să utilizați celălalt acces.

Lucrările constau în decopertarea suprafețelor placate și refacerea acestora prin tencuirea pereților.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător prin delimitare cu bandă de semnalizare și plasă de protecție.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat.

Circulația în Pasajul Piața Presei, închis

Accesul în Pasajul Piața Presei Libere va fi restricționat în intervalul 23.04.2024 – 25.04.2024, orele 23:00 – 06:00.

În cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo”, în Pasajul Piața Presei Libere, la viitoarea stație Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, se realizează operațiuni topografice de montare de reperi topo.

Cu excepția intervalelor menționate, circulația pe sectorul de drum specificat se va face în condiții obișnuite.

Conducătorii auto trebuie să știe că pe partea carosabilă din afara pasajului traficul nu este restricționat sau deviat.

Semnalizarea lucrărilor va fi efectuată conform cerințelor legale. La finalizarea lucrărilor, traficul va fi redeschis, iar semnalizarea rutieră va fi adusă la starea inițială.

Proiectul „Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni, Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni” este unul de utilitate publică, de interes național, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările și completările ulterioare. Prin acesta se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea rețelei de transport trans european (TEN-T), finanțat din fonduri externe rambursabile și nerambursabile.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies