Accesorii utile pe timpul verii pentru proprietarii de animale de companie (P)

27 iul. 2022
48 Afișari
Accesorii utile pe timpul verii pentru proprietarii de animale de companie (P)
Accesorii utile pe timpul verii pentru proprietarii de animale de companie

Vara este anotimpul plimbărilor, al vacanţei şi concediilor, în care oamenii ies adesea din cadrul existenţei obişnuite şi experimentează destinaţii noi pentru petrecerea timpului liber. Pentru posesorii de animale de companie, specialiştii xkids recomandă câteva gadgeturi care nu trebuie să lipsească din dotare atunci când ies la plimbare cu membrul necuvântător din familie. Aceste dispozitive sunt uşor de utilizat, nu ocupă mult spaţiu şi oferă siguranţă de a şti în orice moment unde se afla animalul preferat.

Ce accesorii utile ar trebui să deţină posesorii de animale de companie?

Locurile noi care apar vara în viaţa unui proprietar de animale de companie, în timpul excursiilor, drumeţiilor, plimbărilor pe plajă la răsăritul soarelui, în parcurile din jurul hotelurilor sau în poienile munţilor vor fi, bineînţeles, explorate împreună cu animalul preferat. Curiozitatea de a descoperi atracţiile din noul mediu, aglomeraţia sau, pur şi simplu, distragerea atenţiei de către un alt animal pot fi tot atâtea cauze care duc la rătăcirea animalului de companie. Pentru evitarea unei astfel de situaţii, de mare folos este localizarea gps a animalelor de companie.

Aceasta poate fi realizată simplu, cu ajutorul unei zgărzi de localizare GPS pentru animale, prin intermediul căreia stăpânul va şti întotdeauna unde se afla animalul său. Urmărirea se face de pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicaţii instalate, care informează persoana despre mişcările animalului, traseul acestuia şi o înştiinţează dacă animalul a părăsit perimetrul de siguranţă, aşa cum a fost setat acesta de către stăpân.

Tipul acesta de trackere gps funcționează pentru animal ca o simplă zgardă confortabilă, pe care se aplică un mic dispozitiv cu baterie Litium 730 mAh, de timp standby şi o durată de funcţionare de până la 10 zile, dotat cu un card Nano SIM. Gadgetul wi-fi înregistrează date cu o distanţă de precizie GPS: 5-15m şi precizie LBS: 100-1000m, pe care le transmite telefonului stăpânului prin aplicaţia SeTracker.

Dacă siguranţa animalului de companie nu mai este o problemă cu aceste dispozitive, persoana se poate bucura de vacanţă, de plimbare, de activităţile preferate fără niciun stres. Audiţia melodiilor preferate sau ascultarea unui audiobook pot fi realizate cu ajutorul unor căşti audio. În funcţie de preferinţe, de cadrul în care vor fi folosite căştile, persoana poate opta pentru modele în ear sau over the ear.

Dintre modelele de căşti în ear disponibile în magazinele de profil se poate opta pentru Panasonic RP-HTX20BE-H, wireless, prevăzute cu microfon şi o autonomie de 8,5 ore de funcţionare. Sunt ideale pentru călătorii, au o formă modernă şi discretă în acelaşi timp şi se poate opta între două variante de culori neutre, gri şi bej.

Căştile over the ear sunt opţiunea preferată pentru o calitate ridicată a sunetului şi pentru izolarea de zgomotele din mediul înconjurător. Modelul Energy Sistem BT Smart 6 Voice Assistant, Bluetooth 4.2 poate fi folosit atât fără fir sau prin conectarea la dispozitivul electronic prin intermediul intrării audio. Sunt prevăzute cu tehnologia de asistent vocal care recunoaşte vocea şi efectuează acţiunea dorită pe smartphone.

Vacanţa sau plimbarea cu animalul de companie se poate petrece fără stresul şi grija pierderii acestuia dacă stăpânii apelează la un sistem de localizare gps. Acesta permite persoanei să cunoască locaţia animalului şi să îşi desfăşoare nestingherită activităţile preferate în timpul liber.

Cookies