ARHIVA B365

Acces GRATUIT pentru femei în Ghencea pentru STEAUA BUCUREȘTI-CFR CLUJ, AZI, DUMINICĂ, 8 MARTIE

STEAUA BUCUREȘTI-CFR CLUJ LIVE, AZI, DUMINICĂ, 8 MARTIE. ACCES GRATUIT 8 MARTIE.

 „Toate doamnele şi domnişoarele care îşi doresc să participe la partida cu CFR Cluj din această seară vor beneficia de o invitaţie la meci, pe care o vor putea ridica de la casele de bilete ale stadionului, după cum urmează: doamnele şi domnişoarele care vor veni singure la meci vor primi o invitaţie la Tribuna 0 a stadionului; doamnele şi domnişoarele însoţite de partenerii de viaţă vor primi o invitaţie în zonele în care aceştia din urmă îşi vor achiziţiona bilet (Tribuna 0, Tribuna II, Peluze)”, se arată pe site-ul FC Steaua, citat de romaniatv.net.

STEAUA BUCUREȘTI-CFR CLUJ LIVE, AZI, DUMINICĂ, 8 MARTIE. ACCES GRATUIT 8 MARTIE. Pe de altă parte, aproximativ 130 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării partidei dintre Steaua şi CFR Cluj.

STEAUA BUCUREȘTI-CFR CLUJ LIVE, AZI, DUMINICĂ, 8 MARTIE. ACCES GRATUIT 8 MARTIE. Meciul Steaua – CFR Cluj, din etapa a XX-a a Ligii I, este programat la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button