ACCES GRATUIT pentru elevi şi studenţi, la Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution

de:
09 mart. 2015
0 Afișari
ACCES GRATUIT pentru elevi şi studenţi, la Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution

Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati la sa ia parte GRATUIT la Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.

Conferintele se vor desfasura de luni pana vineri (9-13 martie), in intervalul orar 18:00-19:20 (liceeni) si 19:30-21:00 (studenti), la Academia de Studii Economice (Aula Magna) si vor aduce pe scena profesionisti consacrati, tinerii avand accesul gratuit in sala:

Luni, 9 martie – Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM – „Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);

Marti, 10 martie: Mihai Gainusa (Realizator/Prezentator – Gasca lui Gainusa @ Radio 21), Cristina Nemerovschi (Scriitoare), Lucian Mindruta (Jurnalist), Corina Ozon (Scriitoare), Iulian Comanescu (Jurnalist), Luana Ibacka (Video Producer, TV presenter, Communicator, MC for events, Journalist);

Miercuri, 11 martie: Dalia Octavia Pusca (Actress, Singer, Writer), Vintila Mihailescu (Antropolog), Cornel Ilie (Cantaret), Vlad Petreanu & George Zafiu (Oameni de radio), Camelia Sucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent);

Joi, 12 martie: Ioana Calen (Managing Partner @ Modulab), Vlad Eftenie (Senior Design Architect, Photographer, Visual artist), Vasile Calofir (Actor), Florin Stanciu (Genetician), Andrei Gheorghe (Prezentator si realizator de emisiuni radio si TV), Lavinia Rasca (General Manager & Professor @ EXEC-EDU);

Vineri, 13 martie: Paul Ardeleanu (Public Speaking Coach), Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms), Florin Dobre (Artist, Designer), Gabriel Cotabita (Singer), Ana Ularu (Actrita), Camelia Capitanu (Realizator TV, jurnalist, blogger, actor).

Moderatorii evenimentelor vor fi: Ana-Maria ISTRATE, Vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, Presedinte al Consiliului Regional al Elevilor Muntenia, Andrei TURTICA, Vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, Presedinte al Consiliului Regional al Elevilor Bucuresti-Ilfov si Ionut Pop – Primvicepresedinte @ Uniunea Studentilor din Romania (USR).

„Cartile sunt mai degraba ca o iubire de duminica; nu trebuie neaparat sa te „casatoresti” cu ele, le poti si uita, cu timpul, dar ele vor face deja parte din tine si vor ramane acolo, fie si tacute, toata viata. O viata care va fi astfel, pur si simplu, mai bogata”, a declarat Vintila Mihailescu.

„A reusi in viata poate insemna doar sa iubesti, sa razi cat mai mult, sa stai alaturi de oameni buni, sa ai afectiunea celor dragi, aprecierea criticilor, sa induri tradarea prietenilor, sa apreciezi tot ce ti se intampla, sa descoperi ce e bun in fiecare, sa lasi in urma ta o lume mai buna…Cum? …Stiind ca macar un suflet a respirat mai usor, pentru ca tu ai trait!”, spune Luana Ibacka.

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie – 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.
BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inpractica.ro , prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Mai multe detalii pe www.book-land.ro/conferinte .

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea carţii. A coborat-o din turnul de fildeş şi a adus-o in mijlocul oamenilor – in realitatea lor cotidiana şi in spaţiul lor de socializare şi recreere – facand-o astfel mai accesibila şi mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucureşti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana naţionala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pieţele şi parcurile din peste 40 oraşe, devenind cea mai ampla manifestare culturala.

Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri și birotica de la peste 200 furnizori.

Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor – cu 2 ediţii deja la activ – sub forma unui program de educaţie alternativa şi nonformala vizeaza stimularea competenţelor de comunicare şi creativitate.

Din 2014 avem noua misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din intreaga ţara instrumentele necesare dezvoltarii personale şi profesionale. Vrem sa-i ajutam sa işi descopere talentele, sa acumuleze experienţe, sa cunoasca profesionişti şi sa inveţe lucruri noi pentru a-şi putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor din 23 oraşe care au avut ocazia de a intalni 400 personalitaţi marcante.

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitaţi de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs şi voluntariat, pentru a-şi perfectiona abilitaţile, a dobandi cunoştinţe practice şi a-şi defini obiectivele carieristice.

Cookies