Acces gratuit pe patinoar pentru copii. Cadou oferit de un târg de Crăciun din București

23 dec. 2021
203 Afișari
Acces gratuit pe patinoar pentru copii. Cadou oferit de un târg de Crăciun din București
Acces gratuit pe patinoar pentru copii. Cadou oferit de un târg de Crăciun din București

Cei mici pot patina gratuit în Ajunul de Crăciun. Inițiativa drăguță aparține organizatorilor unui târg de Crăciun din Capitală.

Acces gratuit pe patinoar pentru copii. Cadou oferit de un târg de Crăciun din București. Dacă nu ai patine, stai fără grijă, poți închiria.

Acces gratuit pe patinoar pentru copii

O veste excelentă pentru copiii și tinerii din București și nu numai. Dacă nu plecați din oraș, să știți că puteți patina gratuit, în Ajunul de Crăciun, la West Side Christmas Market, târgul de Crăciun din Sectorul 6.

Astfel, cu mic, cu puțin mai mare, vineri, pe 24 decembrie 2021, în Ajunul Crăciunului, prichindeii și tinerii cu vârsta de până la 18 ani, au parte de acces gratuit pe patinoar. Programul este următorul: în intervalul orar 09:00 – 16:30, în două serii:

  • Prima serie: în intervalul orar 09:00 – 12:30;
  • A doua serie: în intervalul orar 13:00 – 16:30.

Organizatorii târgului anunță că va exista o pauză de 30 de minute între serii pentru ca gheața să fie refăcută.

Dacă nu ai patine, nu te îngrijora. Poți închiria de acolo cu 15 lei și te poți da pe gheață oricât vrei.

Cadou oferit de un târg de Crăciun din București

Tot vineri, în data de 24 decembrie 2021, în seara de Ajun, începând cu ora 19:00, bucureștenii care vizitează târgul de Crăciun vor avea parte de o altă surpriză. Cele mai frumoase colinde vor fi interpretate de Corul Evia al Parohiei Brâncuși. Glasurile lor vor răsuna și îi vor încânta pe oameni, de pe scena târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun este organizat în Parcul Drumul Taberei de către Primăria Sectorului 6, alături de Centrul Cultural European Sector 6. West Side Christmas Market rămâne deschis până duminică inclusiv, 26 decembrie 2021. Veste bună pentru patinatori: patinoarul rămâne deschis în continuare încă două luni.

Intrarea la târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei este gratuită și se face în baza prezentării certificatului verde. Programul de acces la West Side Christmas Market rămâne în intervalul orar 12:00 – 22:00, iar la patinoar puteți merge începând cu ora 09:00.

Cookies