FIT CITY

Acces GRATUIT la servicii de îngrijire paliativă pentru bucureștenii din Sectorul 2

Persoanele cu asemenea afecţiuni grave beneficiază gratuit de consultaţii de specialitate, control şi tratamente medicale individualizate, sesiuni de consiliere psihologică individuală şi de grup, atât pentru pacienţi, cât şi pentru familiile acestora, terapii prin arte combinate şi sesiuni de suport social.

Proiectul se derulează până pe data de 15 noiembrie 2018 și are ca obiectiv oferirea unui număr de 80 de consultații inițiale, de control și tratamente medicale individualizate, 40 de sesiuni de consiliere psihologică, 40 de sesiuni de terapie prin arte combinate şi 40 de sesiuni de suport social.

În cadrul prezentării publice a proiectului, domnul primar Toader Mugur Mihai, domnul viceprimar Dan Cristian Popescu şi doamna Mirela Nemţanu, director executiv al Hospice „Casa Speranţei” şi-au anunţat intenţia de a continua colaborarea între cele două instituţii şi în perioada următoare, spre beneficiul locuitorilor sectorului 2 care au fost diagnosticaţi cu o de boală incurabilă şi au nevoie de îngrijire de specialitate la standarde înalte, anunță un comunicat al instituției. 

Hospice „Casa Speranţei” din sectorul 2 este situat pe strada Tămâioarei numerele 121 – 123, lângă Parcul Plumbuita din cartierul Colentina.

Primăria Sectorului 2 acordă finanțare nerambursabilă potrivit Legii nr. 350/2005 pentru proiectul declarat câștigător în urma selecției publice de proiecte „Asigurarea accesului locuitorilor sectorului 2 la servicii specializate de paliație” realizat de Hospice „Casa Speranţei”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button