ȘTIRI

Acasă @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Acasa

De Ştefan Caraman
Cu: Ruxandra Coman 
Regia: Răzvan Ropotan 

Foto: Cristina Ivan 
Durata: 60 min
Rezervări: Teatrul de Sufragerie: Str. General Grigore Cobălcescu nr. 51, et. 1 / 0723 565 113 /teatruldesufragerie@gmail.com

În seara asta ţi se serveşte numai Ruxandra Coman jucând rolul Ruxandrei Coman. O fată a dracului de vie gata să îţi fie prieten de nădejde, deschisă să-şi împărtăşească poveştile cele mai intime cu tine. Tu trebuie să fii deschis numai. Şi să îţi dai voie să faci orice. La teatru, jena este un sentiment interzis… O producţie Teatrul de Sufragerie.

 

Maratonul Teatrului Independent
 adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button