ARHIVA B365

Academie de tenis, construită în Sectorul 2 cu șase gradene pentru 1.300 de spectatori

Baza sportivă va fi amenajată pe un teren în suprafaţă de 11.700 m.p. şi va avea 6 terenuri de sport cu gradene pentru 1300 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, recepţie, birouri, cabinet medical, spaţii de alimentaţie publică şi comerţ cu produse specifice.

Academia de Tenis face parte din proiectele Capitalei şi va fi finanţată de Primăria Municipiului Bucureşti. Prin dotările excepţionale pe care le va avea Academia de Tenis vor fi asigurate toate condiţiile necesare pentru derularea unor evenimente sportive la nivel mediu naţional şi internaţional care vor atrage jucători de prestigiu şi un public numeros.

La rândul lor, bucureştenii care doresc să facă mișcare în aer liber vor avea la dispoziţie o bază sportivă realizată la standarde internaţionale unde vor putea închiria terenuri de tenis pentru antrenamente şi competiţii.

Prin înfiinţarea Academiei de Tenis în Sectorul 2 se vor obţine o bază sportivă şi de agrement, şcoală de tenis, precum şi terenuri pentru antrenamente şi competiţii sportive interne şi internaţionale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button