ȘTIRI

Academia de Tenis din complexul „Lia Manoliu”, gata în 6 luni. Cât va costa și cum va arăta FOTO

Academia de Tenis face parte din proiectele Capitalei, lucrările fiind finanţate de Primăria Municipiului Bucureşti. Baza sportivă va fi amenajată pe un teren în suprafaţă de 11.700 de metri pătraţi şi va avea şase terenuri de sport cu gradene pentru 1.152 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, recepţie, birouri, cabinet medical, spaţii de alimentaţie publică şi de mic comerţ cu produse specifice, după cum B365.ro a anunțat aici.

Primaria Capitalei a finalizat licitatia pentru proiectarea si construirea „Academiei de tenis” din cadrul complexului Lia Manoliu, iar, pentru realizarea arenei, municipalitatea va achita 4,5 milioane de lei plus TVA, potrivit unui raspuns trimis de primarie la solicitarea HotNews.ro. Obiectivul va fi gata in 6 luni de la inceperea lucrarilor.

Academia de tenis va fi construită în Complexul Sportiv Lia Manoliu, în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, pe fosta platformă de prefabricate şi organizare de şantier a stadionului, care şi-a încheiat activitatea. 

Prin înfiinţarea Academiei de Tenis în Sectorul 2, se vor obţine o bază sportivă şi de agrement, şcoală de tenis, precum şi terenuri pentru antrenamente şi competiţii sportive interne şi internaţionale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button