Acad. Bălăceanu Stolnici, despre retragerea regelui Mihai din viața publică: „Se încheie o eră”

de:
02 mart. 2016
2 Afișari
Acad. Bălăceanu Stolnici, despre retragerea regelui Mihai din viața publică:

„Eu cred că e o tragedie personală, pentru că probabil e foarte bolnav, din câte am înțeles eu”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, acad. Stolnici.

El a adăugat că regele Mihai reprezintă un personaj important în istoria țării, „un simbol de corectitudine și de onestitate”.

„Se încheie o eră”, a spus academicianul.

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa „Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța” de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

Regele Mihai SE RETRAGE din viaţa publică: „Am primit vestea unui serios diagnostic medical”

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viaţa publică, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României. Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie și a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de miercuri.

CITEŞTE ŞI Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, după ce regele Mihai a anunţat că este bolnav de leucemie

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj în care precizează că a primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestății Sale, Regele Mihai. Majestatea sa, regele Mihai I, a anunţat miercuri că retrage din viaţa publică , duppă ce a fost diagnosticat cu leucemie. Astfel, prerogativele Casei regale au fost preluate de principesa Margareta.

Regele Mihai, GRAV BOLNAV. Mesajul fostului principe Nicolae, după aflarea veştii

Nicolae Medforth Mills, fost principe de România, a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook, după ce a aflat că Regele Mihai este grav bolnav şi a decis să se retragă din viaţa publică.

Cookies