ARHIVA B365

Acțiune de amploare a Poliției pentru combaterea contrabandei cu țigări: Trei persoane reținute

Începând cu luna mai 2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au documentat activitatea infracţională a unui grup specializat în comercializarea de ţigarete provenite din contrabandă, aduse în ţară din Bulgaria şi Republica Moldova.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate şi indisponibilizate aproximativ 16.000 de ţigarete fără timbru de marcaj, 1.080 de sticle cu băuturi alcoolice, 420 de perechi de pantofi sport precum şi suma de 5.100 USD şi 1.450 de euro.

Poliţiştii au reţinut în sarcina a trei bărbaţi achiziţionarea şi deţinerea cantităţii de peste 10.000 de ţigarete netimbrate provenite din contrabandă şi peste 200 de litri de băuturi alcoolice, aflate în afara antrepozitului fiscal, precum şi în sarcina unui al patrulea bărbat – deţinerea în vederea comercializării a bunurilor purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializare a produselor accizabile supuse marcării, peste limită, cu trei bărbaţi în stare de reţinere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button