LA MINE-N CARTIER

Acțiune a Poliției pentru fluidizarea circulaţiei în zona Valea Cascadelor

Începând de marți şi până la sfârşitul săptămânii, continuă acţiunile desfăşurate de Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 împreună cu Brigada de Poliţie Rutieră privind fluidizarea circulaţiei în zona Valea Cascadelor, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În urma sesizărilor locuitorilor din zonă şi a conducătorilor auto, acţiunile poliţiştilor vizează, în special, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare la intrarea/ieşirea din Capitală.

Intervenţiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe Bucureştiului.

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezintă un punct de acces în Bucureşti şi face legătura cu o zonă comercială aglomerată.

Astfel de acţiuni se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button