Above & Beyond @ The Mission Dance Weekend

de:
24 iul. 2011
0 afișări
Above & Beyond @ The Mission Dance Weekend

Above & Beyond este un trio format din Tony McGuinness, Jono Grant si Paavo Siljamaki. Au “remixat-o” pe Madonna, au castigat Essential Mix of the Year si au cantat in fata a mai mult de 1 milion de oameni in Rio de Janeiro. Mai mult, au scris cantece care au avut puterea de a inebuni acea multime de 1 milion, majoritatea de acolo stiind versurile integral la unele piese.

Muzica lor are grandoare si melodie, avand si elemente mai dure incorporata. Aceasta ofera momente intunecate laolalta cu cele fine, rafinate, care nu se poate incadra in tiparele niciunui gen muzical. “Trance” este un cuvant prea mic pentru a desemna muzica lor. Toti trei sunt muzicieni experimentati care stiu foarte bine ce au de facut in studio, fara ajutorul inginerilor. Tony McGuinness a fost director de marketing pentru Warner Brothers Records, iar cu mult inainte de asta a fost chiatrist si compozitor al trupei de indie Sad Lovers & Giants. Rugat sa remixeze piesa “Home” a lui Chakra, in 2000, si-a unit fortele cu Jono Grant si Paavo Siljamaki, astfel nascandu-se Above & Beyond. Pete Tong i-a sustinut in demersul lor muzical, iar remixul melodiei “Home” a ajuns rapid pe primul loc in topurile cluburilor. De atunci, lucrurile au inceput sa se miste cu repeziciune pentru cei trei.

Primul lor single a aparut in 2002, “Far From Love” cu Kate Cameron, devenind rapid un imn dance. In 2006 Above & Beyond au lansat primul lor album “Tri-State”, care a fost primit cu multe critici pozitive. Sub aliasul Oceanlab, utilizat cand lucreaza cu cantareata si compozitoarea Justine Suissa, au produs legendarul “Satellite”.

Above & Beyond nu sunt doar muzicieni si compozitori, ei sunt si Dj de talie mondiala. Emisiunea lor radio Trance Around The World este difuzata de peste 120 de posturi, si ascultata de 20 de milioane de ascultatori. Au inceput sa mixeze in 2002, in fata a 8000 de persoane din Tokyo.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale – online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies