Abonamente T-Mobile: Care sunt preţurile în alte țări în comparaţie cu România

de:
05 mart. 2014
0 afișări
Abonamente T-Mobile: Care sunt preţurile în alte țări în comparaţie cu România

În România, cel mai ieftin abonament de comuncaţii mobile în oferta Cosmote costă 8.8 euro pe lună şi include 100 de minute naţionale, minute nelimitae în reţea şi Romtelecom, SMS-uri nelimitate în reţea şi 100 de MB de trafic la internet la viteză ridicată, scrie economica.net.

Cel mai ieftin abonament al T-Mobile în Ungaria costă aproximativ 20 de euro şi include 200 de minute naţionale, 100 de SMS-uri naţionale şi traf inclus la intermet de 1 GB.

În Polonia clienţii T-Mobile sunt mai norocoşi cel mai ieftin abonament costă aproximativ 7 euro pe lună şi include 800 de minute în orice reţea şi un trafic de 1 GB la internet prin intermediul reţelei 3G. Acest abonament nu poate fi achiziţionat împreună cu un telefon subvenţionat.

Cel mai ieftin abonament de la T-Mobile Croaţia costă 7 euro şi include 150 de minute naţionale şi 100 de SMS-uri. Abonamentul nu include trafic la internetul mobil. Preţul unui MB de internet mobil costă 0.5 euro.

T-Mobile Cehia oferă în cel mai mic abonament din ofertă sms-uri şi apeluri nelimitate în interiorul reţelei pentru preţul de 9 euro pe lună.

Cookies