Abonamente la preţ redus, în cel mai mare aqua parc din România

de:
04 feb. 2013
1 Afișari
Abonamente la preţ redus, în cel mai mare aqua parc din România

Încercând să atragă cât mai mulţi clienţi, managerii Divertiland Park au pus în vânzare mai multe tipuri de abonamente în regim early booking, destinate celor care vor să se bălăcească nelimitat în sezonul estival din acest an. Cele şase tipuri de abonamente sunt disponibile doar în această lună, la preţuri reduse cu 50%.

Adulţii pot achiziţiona abonamentul individual Early Bird Silver în valoare de 1.260 lei, dacă vor să aibă acces nelimitat în parcul de distracţii, de luni până vineri, în vara acestui an. Adulţii care vor să aibă acces full season, în orice zi a săptămânii, în cadrul parcului acvatic, pot cumpăra abonamentul Early Bird Gold, disponibil la preţul de 2.099 lei.

Pentru a amortiza investiţia într-un abonament Early Bird Silver, adulţii şi copiii mai înalţi de 1,2 metri trebuie să meargă în parcul de distracţii cel puţin 26 de zile, în tot sezonul estival, în contextul în care intrarea în parc, se taxează, în timpul săptămânii, pentru această categorie de clienţi, cu 50 lei, de persoană.

Cei care vor să cumpere abonamentul Early Bird Gold, cu acces nelimitat în parc, trebuie să meargă cel puţin 30 de zile în sezonul cald din acest an, pentru a acoperi costurile acestui abonament, având în vedere faptul că tariful uzual în week-end, pentru adulţii şi copiii mai înalţi de 1,2 m, este de 70 lei pe zi de persoană.

Un abonament individual Early Bird Silver pentru copii costă 840 lei, iar un abonament Early Bird Gold poate fi achiziţionat cu 1.120 lei.

Investiţia într-un abonament Early Bird Silver pentru copii se amortizează în 21 de zile, iar cea alocată unui abonament Early Bird Gold poate fi recuperată în cel puţin 23 de zile, în contextul în care tariful uzual în timpul săptămânii este de 40 lei pe zi pentru copii, iar în week-end, intrarea costă 50 lei pentru minorii cu înălţimea mai mică de 1,2 metri.

Şi studenţii pot cumpăra abonamente individuale în regim early booking la preţuri mai mici cu 50% faţă de cele stabilite iniţial. Abonamentul individual Early Bird Silver pentru studenţi costă 1.040 lei, iar abonamentul Early Bird Gold pentru studenţi are preţul de 1.399 lei.

Studenţii care îşi permit să cumpere un abonament individual Early Bird Silver trebuie să se bălăcească în acest parc de distracţii cel puţin 24 de zile, dacă vor să recupereze investiţia în acest abonament. Studenţii care vor să aibă acces nelimitat în La Plaja Acua Park trebuie să meargă în parc, în această vară, peste 25 de zile pentru a acoperi investiţia alocată abonamentului Early Bird Gold.

Oferta este valabilă până pe 28 februarie. Abonamentele se pot achiziţiona, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, de la birourile de vânzări din cadrul Divertiland Park, din localitatea Chiajna, str. Divertismentului nr. 1, sau online, prin completarea unui formular de cerere.

Parcul acvatic La Plaja Acua Park este situat în vestul Capitalei, la kilometrul 13, pe autostrada A1 (Bucureşti – Piteşti), în apropierea magazinului Kika Militari. Aqua parcul este deschis zilnic, în sezonul estival, între orele 10.00 – 22.00.

La Plaja Acua Park are 27 de tobogane, printre care și Kilimanjaro, Waterfall, Rainbow Tower, Snake Pitt, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari. Toboganele sunt deschise pentru vizitatori până la ora 21.00. Clienții se pot bălăci şi în piscina cu valuri, care produce, la fiecare 2,5 secunde, valuri de diferite mărimi şi recreează atmosfera unei insule tropicale. Parcul mai este parcurs şi de un Râu Leneş, care îi poartă alene, pe o distanţă de 500 metri, pe clienţii care vor să se relaxeze pe saltele. Lazy River (n.red – Râul Leneş) are în centru şi o cetate a ploii, care este echipată ca un labirint al distracţiei pentru copii.

În water park mai sunt 20 cabane private VIP Birds of Africa. Acestea se adresează celor care vor să aibă parte de intimitate şi servicii extra: servire din partea personalului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, şezlonguri şi wi-fi. Pentru fiecare foișor privat, care are o capacitate de șase persoane, clienții trebuie să plătească, pe lângă intrare, încă 190 lei.

Plaja cu nisip din parcul acvatic are o suprafaţă de 3.000 mp şi cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri şi terenuri de volei de plajă.

Parcul La Plaja se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 42.000 de mp, incluzând cele 842 de locuri de parcare. „Parcul are o capacitate zilnică de 7.000 de persoane, dar asta dacă există fluctuație și dacă vizitatorul petrece în parc în medie 3-4 ore, conform studiilor. Însă consumatorul român, odată ce-a plătit intrarea, petrece 7-8 ore la parcul nostru, fapt care ne dă peste cap socotelile, iar capacitatea se limitează”, au precizat anterior, pentru B365.ro, oficialii Divertiland.

Citeşte şi: Cât costă biletul la cel mai mare aqua parc din România: plătești în funcție de înălțime FOTO

                 Am testat toboganele din cel mai mare aquapark din țară deschis ieri. Ce prețuri are parcul La Plaja

                 Preţuri majorate La Plaja Acua Park Divertiland

                 De ce NU merită mers la La Plaja Acua Park Divertiland: ce hibe are noul parc de distracţii acvatice

Cookies