ȘTIRI

Cât de bine a prins la bucureșteni serviciul abonamentului prin SMS, implementat de RATB

“Estimăm că, până la sfârşitul anului 2013, ponderea abonamentelor achiziţionate prin SMS se va menţine la acelaşi nivel (o cotă de ~3/4). Metoda plăţii prin SMS este parte componentă a unui proces mai amplu demarat de RATB, de înnoire şi diversificare a ofertei de instrumente de plată a călătoriei. Apreciem că interesul călătorilor faţă de această modalitate de plată este mai crescut în rândul tinerilor, obişnuiţi să utilizeze tehnologii noi şi al celor care nu doresc să depindă de programul centrelor de vânzare carduri”, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei.

Preţul abonamentului de o zi este de 8 lei, RATB încasând integral preţul acestuia, iar procesatorului de plăţi îi revin 1,6 lei, corespunzător contravalorii unui card Multiplu. Serviciul a fost implementat de RATB în aprilie 2012.

Serviciul este disponibil clienţilor Orange, Vodafone, Cosmote şi Digi Mobil, prin intermediul serviciului de mesaje scrise trimise la numărul 7456, iar preţul unui SMS este de 1.75 euro fără TVA. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button