Abia ieșit pe traseu în București, un tramvai Imperio a fost vandalizat. Nervos (din motive necunoscute), un bărbat a pus mâna pe o piatră și a spart un geam

13 dec. 2022
13232 Afișari
Abia ieșit pe traseu în București, un tramvai Imperio a fost vandalizat. Nervos (din motive necunoscute), un bărbat a pus mâna pe o piatră și a spart un geam
Abia ieșit pe traseu în București, un tramvai Imperio a fost vandalizat. Nervos (din motive necunoscute), un bărbat a pus mâna pe o piatră și a spart un geam. Sursa foto: Facebook/Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti/Valentin Dinca

La două zile de la inaugurare, un tramvai Imperio de la Astra a fost vandalizat în București. Un bărbat a aruncat cu o piatră și a spart geamul. Acesta trebuie înlocuit.

Un tramvai Imperio deja a fost vandalizat în București

După lungi așteptări, primele unități au fost scoase din depourile STB și au fost puse în circulație sâmbătă, 10 decembrie 2022. La două zile de la marea inaugurare, un tramvai Imperio a fost vandalizat pe linia 41.

Incidentul a fost semnalat luni dimineață de un călător din București pe forumul „Club Feroviar”. Motivele nu sunt cunoscute, dar se pare că un bărbat a decis să-și descarce frustrările pe unul dintre noile tramvaie de la Astra.

Bucureșteanul nervos a pus mâna pe o piatră și a aruncat în tramvaiul care circula pe linia 41, aproape de stația Bulevardul Ion Mihalache. Unul dintre geamurile tramvaiului a fost avariat și trebuie înlocuit.

„Nu este clar încă dacă vandalul a fost identificat de către autorități”, transmite internautul care a scris despre incident pe pagina de Facebook Reclamații STB (fostul RATB) București.

La câteva ore de la inaugurare, un tramvai Imperio s-a stricat

La doar câteva ore de la inaugurare, unul dintre cele 15 tramvaie Imperio de la Astra Arad, de pe linia 41, s-a defectat. Incidentul a avut loc sâmbătă seară, la capătul de linie „Piața Presei”.

Nu se cunoaște motivul pentru care noul tramvai scos pe linie nu a mai funcționat.

Tramvaiele au intrat în circulație după mai multe luni de întârziere. La inaugurarea acestora a participat și primarul general al Capitalei. Nicușor Dan s-a plimbat chiar cu primul tramvai scos pe traseu.

Cookies