Abby Roberts și Eva Timush, gata de Summer in the City, festivalul mutat la Romexpo. Inițial, festivalul trebuia să aibă loc în Piața Constituției

16 aug. 2023
180 afișări
Abby Roberts și Eva Timush, gata de Summer in the City, festivalul mutat la Romexpo. Inițial, festivalul trebuia să aibă loc în Piața Constituției
Abby Roberts și Eva Timush, gata de Summer in the City, festivalul mutat la Romexpo. Inițial, festivalul trebuia să aibă loc în Piața Constituției | Foto simbol: Pexels

Summer in the City reprezintă o ocazie pentru publicul din România de a descoperi tineri noi artiști, între 18-19 august, la Romexpo. Festivalul și-a schimbat locația după ce organizatorii au anunțat, inițial, că va avea loc în Piața Constituției.

Festivalul Summer in the City va avea loc la Romexpo

Festivalul Summer in the City nu va mai avea loc în Piața Constituției și se va muta la Romexpo. Pe scena acestuia vor urca tineri artiști care va încânta publicul în cele două zile de festival.

Unul dintre aceștia este solista Abby Roberts, un fenomen mondial în industria beauty și divertisment, care va urca pe scena festivalului pe 19 august.

Solista britanică în vârstă de numai 22 de ani este cunoscută de generația sa. Și-a câștigat popularitatea pe rețelele sociale prin talentul său de make-up artist și conținutul original de divertisment pe Tik-Tok.

Abby a reușit să atragă milioane de urmăritori în întreaga lume și să devină un influencer de referință în domeniul frumuseții pe rețelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului. Pe scena de la ROMEXPO vor răsuna single-ul principal „Paramaniac” și piese precum „Cigarette Burns” și „Video Girl”.

Printre artiști se numără și DJ Orkun Bozdemir cu o experiență de peste 15 de ani în muzica de clubbing din Turcia, dar și a festivalurilor din toată lumea. Va aduce un „vibe” de party în seara zilei de 18 august, după concertul lui Jason Derulo.

Nicole Cherry va fi prezentă la Summer in the City

Tot vineri, pe scenă va urca și Nicole Cherry, primul artist român confirmat la Summer in The City. Cu peste 200 de mii de subscriberi și 120 milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen de 24 de ani este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din țară, fiind artistă, songwriter și actriță.

Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și de fani pe rețelele de socializare, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top cu show-uri memorabile.

”Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante pentru fanii săi. Totodată, ea este cunoscută publicului român din aparițiile TV și cinematografice.

Înaintea concertului lui Nicole Cherry, pe scenă va urca Eva Timush. Născută în Republica Moldova, aceasta a participat la zeci de concursuri muzicale în copilărie.

Eva Timush a lansat prima sa piesă, „Tattoo”, în 2022, alături de echipa Global Records și s-a făcut deja remarcată la TV și în mediul online. Prezența și talentul său i-au adus artistei o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare, având aproape 400K, individual, pe TikTok și Instagram.

Când se vor deschide porțile festivalului

Prima ediție a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc în incinta Romexpo, pe Bulevardul Mărăști nr. 65-67, în București.

Porțile de acces se vor deschide începând cu ora 15:00 pentru a evita cozile și aglomerația. Acestea se vor închide în fiecare zi, la ora 23:00.

Pe 19 august românii vor avea ocazia să îl revadă pe marele entertainer al momentului, Robbie Williams în mare formă după un turneu european.

Robbie Williams vine pregătit după o vară plină de concerte în Europa pentru a oferi publicului său o experiență muzicală unică și pentru a promova cel mai recent album al său XXV.

Scena artistului va fi dotată cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriașe, de 22 m x 8 m, care vor fi însoțite de două ecrane laterale.

La Summer in the City vor veni și Jason Derulo, Calum Scott și Editors

Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, artist, antreprenor și senzație a Tik-Tok-ului va aduce party-ul pe scena Romexpo vineri, 18 august! Acesta a lansat o pleiadă de single-uri iconice: “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “It Girl”, “În My Head”, “Ridin’ Solo” , aducând pe scenele internaționale un entuziasm „contagios”, dragostea pentru muzică, distracție și dans!

Pe scena festivalului va fi prezent și Calum Scott, care revine în România, la București, pentru două zile de muzică live, dans și energie pozitivă. Albumul său de debut, „Only Human”, a ocupat locul 1 pe iTunes în zeci de țări și a vândut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul său single, „You Are The Reason”, a obținut discul de platină și a înregistrat peste 1 miliard de streamuri în întreaga lume.

Editors se alătură lineup-ului festivalului Summer in the City, aducând un val de energie, muzică brit-pop-rock și indie, zilei de 19 august. Cunoscută pentru sunetul intens și unic, trupa britanică revine în țară cu noul lor single „Heart Attack”, lansat în premieră anul acesta.

Biletele sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro.

Printre partenerii media Summer in the City se numără și B365.ro.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies