ARHIVA B365

Abandonată la şase ani într-o maşină, o tânără se antrenează acum să devină campioană mondială

În 2001, când a fost găsită de angajaţii Primăriei Sectorului 2, tremurând într-o maşină, viaţa micuţei părea ruinată definitiv, aşa cum îşi dorea tatăl său, atunci când le-a gonit de acasă pe ea şi pe mama sa. Însă, soarta a fost de partea fetei şi, după 11 ani, Georgiana este pe cale să-şi vadă visul împlinit, acela de a deveni o sportivă de talie internaţională. Acum elevă în clasa a XI-a, fata a depăşit evenimentul nefast şi este hotărâtă să lupte pentru a se înscrie în lista campionilor care au dus faima României în întreaga lume.

Tânăra de 17 ani se antrenează pentru a ajunge campioană mondială în noua sală de sport de la Şcoala Nr. 64 Ferdinand I, din Bulevardul Gării Obor nr. 16, construcţie ce urmează să fie inaugurată, luni, de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

La inaugurarea noii săli de sport vor fi prezenţi 10 copii cu poveşti excepţionale, care au reuşit să depăşească încercările grele la care viaţa i-a supus până au fost preluaţi de administratia publică locală a Sectorului 2 în sistemul de protecţie.

Scoala numarul 64 a primit, în anul 2004, numele Maiestăţii Sale Regele Ferdinand I, iar în anul 2006, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la punerea pietrei de temelie a fost vizitată de Maiestăţile Sale, Regele Mihai I şi Regina Ana.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button