Iadul alb pune stăpânire: Autostrăzile A1 şi A2 au fost închise. S-a interzis circulaţia şi între Bucureşti-Buzău

de:
03 feb. 2012
0 Afișari
Iadul alb pune stăpânire: Autostrăzile A1 şi A2 au fost închise. S-a interzis circulaţia şi între Bucureşti-Buzău

Autorităţile au anunţat că A2 este închisă între Bucureşti şi Lehliu, pentru maşinile mici, pe o porţiune de 65 de kilometri, unde se periază carosabilul pentru a preîntâmpina eventuale victime. Accesul auto este permis pe A2 numai Lahliu şi Drajna pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone.

Potrivit Realitatea TV, între km 27 şi 105 de pe A2 este viscol puternic, iar utilajele de deszăpezire fac cu greu faţă depunerilor de zăpadă.

Mai mult decât atât, există porţiuni de drum unde vizibilitatea este zero.

La ora 16.00, un convoi de aproximativ 60 de tiruri era escortat de poliţişti de la Lehliu spre parcarea de la Km 20. Acţiunea se desfăşoară anevoios din cauza viscolului puternic care formează suluri de zăpadă, utilajele de deszăpezire fiind nevoite să „spargă” drumul pentru a permite circulaţia tirurilor.

Datele de la Centrul InfoTrafic arată că şi pe A1 (Bucureşti-Piteşti) s-a circulat extrem de greu, vineri, în condiţii de iarnă. Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române informează că şi acest drum a fost închis, începând cu ora 16.20.

În această după-amiază, autorităţile au decis să închidă şi DN 2 Bucureşti-Buzău din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente.

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar.

Cookies