A venit vara la Therme București. Azi s-a redeschis plaja Sands of Therme

01 iun. 2022
2324 Afișari
A venit vara la Therme București. Azi s-a redeschis plaja Sands of Therme
A venit vara la Therme București. Azi s-a redeschis plaja Sands of Therme. Sursa foto: therme.ro

Ne luăm costumele de baie și plecăm la plaja Sands of Therme de la Therme București. Azi, de 1 iunie 2022, s-a redeschis plaja cu nisip fin. Acum știm sigur că a venit vara și că ne putem relaxa la doi pași de Capitală.

A venit vara la Therme București

Temperaturile ne îndeamnă să părăsim orașul și să dăm o fugă la Therme București. Reprezentanții centrului de relaxare au redeschis astăzi, 1 iunie 2022, cea mai mare plajă urbană din Europa.

Astfel, Therme a decis să dea startul verii și îi așteaptă pe vizitatori la piscină, pool bar, cocktail bar, gelato bar. Pentru ca atmosfera să fie una exotică, locul este împânzit de palmieri, dar și de nisip fin (mai exact, 30.000 metri pătrați de plajă).

Vizitatorii trebuie să știe că toate facilitățile și atracțiile de pe plaja Sands of Therme au trecut printr-un proces minuțios de revizie și reamenajare.

„Am pus totul la punct până la cel mai mic detaliu, pentru ca tu să te bucuri de plajă și relaxare în deplină siguranță”, transmit reprezentanții Therme București.

Surprize de 1 iunie, pe plaja Sands of Therme

De 1 iunie se organizează o petrecere la piscină. Totodată, cei mici sunt așteptați în zona Galaxy cu mai multe activități surpriză, ca pentru Ziua Internațională a Copilului.

Pentru că 1 iunie este o zi specială, Therme îi anunță pe tinerii cu vârsta de peste 14 ani că vor avea ocazia să cumpere acces în zona The Palm. Doar astăzi vor putea să se bucure de o zi de vacanță și pe plaja Sands of Therme, printre palmieri și piscine cu apă termală.

Accesul tinerilor va fi permis doar în baza unui act de identitate care să dovedească împlinirea vârstei de 14 ani.

Programul complexului pentru miercuri, 1 iunie 2022: 09:00 – 23:00.

Detaliile complete și prețurile biletelor pot fi găsite AICI.

Cookies