A venit răspunsul la întrebarea de ce Nicușor Dan susține PNL. Violeta Alexandru încearcă să explice

03 dec. 2020
47 Afișari
A venit răspunsul la întrebarea de ce Nicușor Dan susține PNL. Violeta Alexandru încearcă să explice

După șocul suferit miercuri, când tot Bucureștiul a aflat că Nicușor Dan votează PNL la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, Violeta Alexandru, șefa PNL pe București, a venit cu răspunsul la întrebarea de ce. Motivul ar fi acela că toți consilierii generali liberali îi vor susține, prin vot, proiectele noului edil.

Relaţia primarului general al Capitalei cu Guvernul şi cu PNL este una foarte corectă, iar consilierii generali vor susţine proiectele lui Nicuşor Dan, „care are nevoie de sprijin pentru a corecta toate greşelile pe care PSD le-a făcut în Bucureşti”, a explicat, joi, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Mesajul Violetei Alexandru pentru Nicușor Dan

„Mulţumesc Nicuşor Dan! Între primarul general al Capitalei şi premierul României, Ludovic Orban, şi echipa guvernamentală este o relaţie foarte corectă. Între primarul general al Capitalei şi preşedintele PNL Bucureşti este o relaţie foarte corectă. Consilierii generali PNL din Consiliul General vor lucra cu primarul general şi vor susţine proiectele acestuia. Este o relaţie corectă şi în baza acestei relaţii corecte Nicuşor Dan a făcut declaraţia pe care o cunoaşteţi, şi anume că votează lista PNL. Nicuşor Dan este bucureştean şi votul său va fi pentru lista PNL Bucureşti, motiv pentru care îi mulţumesc foarte mult”, a afirmat Violeta Alexandru într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, decizia lui Nicuşor Dan de a vota lista PNL Bucureşti „este spre binele” Capitalei.

„Bucureştiul, spre deosebire de celelalte municipii din ţară, are nevoie de proiecte de o cu totul altă anvergură, are nevoie de investiţii şi în primul rând are nevoie să rezolve problemele urgente care se văd cu ochiul liber. Ca să rezolve aceste proiecte, primarul general are nevoie de sprijin. Scopul lui este acela de a corecta toate greşelile pe care PSD le-a făcut în Bucureşti şi care a adus acest oraş în faliment, de a le corecta, de a le pune la punct şi de a construi în continuare proiecte de investiţii care să schimbe calitatea vieţii în Bucureşti. Nu este vorba doar despre o relaţie de încredere între nişte oameni, este vorba despre un obiectiv asumat al primarului general pe care atât Guvernul cât şi organizaţia PNL Bucureşti îl susţin – şi anume acela de a dezvolta Capitala României”, a arătat liderul PNL Bucureşti.

Miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că opţiunea sa la alegerile parlamentare este PNL.

„Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru asta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. (…) Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a spus Nicuşor Dan.

Cookies