SMART CITY

A venit în Bucureşti să lucreze şi a fost obligată să se prostitueze

Vineri, în jurul orei 16.40, Secţia 9 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără de 19 ani, din judeţul Călăraşi, este lipsită de libertate în mod ilegal de către trei indivizi, într-un imobil situat în Şos. Pantelimon.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că atunci când fata a venit în Bucureşti pentru a se angaja l-a cunoscut pe Gabriel D., cu care a avut o relaţie de câteva zile, perioadă în care a locuit la locuinţa acestuia. Prin intermediul bărbatului, tânăra l-a cunoscut pe Alexandru O., care i-a promis că-i va găsi loc de muncă şi a convins-o să se mute în locuinţa lui din Şoseaua Pantelimon.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Alexandru O. i-a interzis să părăsească locuinţa, tânăra fiind supravegheată în permanenţă de alţi trei bărbaţi. „Totodată, cei patru i-au propus să practice prostituţia, lucru pe care T. Victoria nu l-a acceptat, refuzul acesteia constituind motivul pentru care era lipsită de libertate în mod ilegal”, se precizează într-un comunicat remis de Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au mai stabilit că C. Ionel, R. Mihăiţă, O. Alexandru, împreună cu un alt individ identificat şi reţinut, în persoana lui G. Costel de 31 de ani, din Bucureşti, sunt şi autorii unei infracţiuni de furt calificat, comisă în luna decembrie a anului trecut, într-un magazin din zona unui complex comercial din Sectorul 2. S-a constatat că cei patru, prin forţarea sistemelor de asigurare ale uşii de acces, au pătruns, pe 7 decembrie, într-un magazin situat în Aleea Ziduri Moşi, de unde au sustras 70 cartuşe de ţigări, diferite mărci. Prejudiciul estimat de partea vătămată este de aproximativ 9.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 9 Poliţie cu C. Ionel, R. Mihăiţă, O. Alexandru şi G. Costel în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal (pentru primii trei), urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button