A venit apa caldă, dar e rece. Sute de imobile din București sunt afectate de o avarie produsă în incinta CET Sud

01 apr. 2021
424 Afișari
A venit apa caldă, dar e rece. Sute de imobile din București sunt afectate de o avarie produsă în incinta CET Sud

A venit apa caldă, dar e rece. Sute de blocuri din sectoarele 2 și 3, precum și alte zeci din sectoarele 4 și 5 se confruntă cu o furnizare deficitară a agentului termic, din cauza unei avarii produse în incinta CET Sud.

Sute de imobile din București sunt afectate de o avarie produsă în incinta CET Sud

Atât furnizarea apei calde, cât şi a încălzirii este deficitară, în majoritatea cazurilor. Potrivit informaţiilor furnizate pe site-ul Companiei Termoenergetica, problema ar urma să fie remediată joi, în jurul orei 15:30, potrivit pressonline.ro.

Și sectoarele 5 și 6 sunt afectate

Pe de altă parte, în Sectorul 5, în cazul unor imobile din zona Calea Ferentari şi Şoseaua Sălaj, furnizarea agentului termic ar urma să fie oprită pe parcursul întregii zile, din cauza unei avarii la reţeaua primară. O altă avarie, la reţeaua secundară, va afecta blocuri din zona Calea Rahovei până în jurul orei 17.00.

În Sectorul 6, o avarie la reţeaua primară a dus la oprirea furnizării agentului termic, pe parcursul întregii zile, pentru blocuri din zona Bd. Iuliu Maniu, str. Valea Cascadelor. De asemenea furnizarea apei calde şi a căldurii va fi oprită şi în cazul unor blocuri din zona Bd. Uverturii, ca urmare a unei avarii în punctul termic pe circuitul primar.

Lista zonelor afectate, AICI.

Cookies