A uitat de la mână până la brâu. O polițistă din București și-a uitat pistolul într-o benzinărie. Incredibil ce a urmat apoi

16 dec. 2021
523 Afișari
A uitat de la mână până la brâu. O polițistă din București și-a uitat pistolul într-o benzinărie. Incredibil ce a urmat apoi
A uitat de la mână până la brâu. O polițistă din București și-a uitat pistolul într-o benzinărie. Incredibil ce a urmat apoi

Nu este o glumă. Incidentul s-a petrecut miercuri, 15 decembrie 2021, în București. Agentul în cauză și-a uitat arma din dotare în toaleta unei benzinării. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice scenariu de film.

A uitat de la mână până la brâu. O polițistă din București și-a uitat pistolul într-o benzinărie. Incredibil ce a urmat apoi. Omul legii este anchetat.

O polițistă din București și-a uitat pistolul într-o benzinărie

Polițista din cadrul Secției 9 a intrat, miercuri, în toaleta unei benzinării, iar în momentul în care a ieșit, și-a uitat arma din dotare. Omul legii se afla în timpul serviciului, potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei.

Agentul de poliție s-a întors în aproximativ 14 minute după ce a plecat de la benzinărie, dar nu a mai găsit pistolul.

Te-ar mai putea interesa și: Noi tarife de parcare în Sectorul 5. Prețuri în funcție de zone, de la 1 ianuarie

Potrivit sursei citate, polițiștii aflați în teren au fost alertați, iar mai apoi au fost analizate imaginile suprinse de camerele de supraveghere pentru a afla cine a luat arma uitată. Astfel, a fost identificată o femeie, care intrase în toaleta benzinăriei. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, este cea care ar fi luat arma.

Arma a fost aruncată pe un câmp

Colegii polițistei au mai văzut că tânăra era însoțită în cabină de încă o persoană, iar agenții l-au contactat pe șofer și l-au chemat la secție. Șoferul a recunoscut că a avut arma agentei de Poliție și că a aruncat-o pe câmp.

Oamenii legii au declanșat cercetările și au aflat că pistolul fusese aruncat pe un câmp. În cele din urmă, arma a fost recuperată de pe terenul viran.

Femeia în vârstă de 20 de ani care a găsit arma, cât și un bărbat în vârstă de 33 de ani, au fost reținuți în acest dosar pentru infracțiunea de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Te-ar mai putea interesa și: Cutii poștale pentru scrisorile care trebuie să ajungă la Moș Crăciun. În ce parcuri din București își pot lăsa copiii dorințele

Poliția Capitalei a mai declarat că în cazul omului legii care lucrează în cadrul Secției 9 de Poliție din anul 2018, este acum cercetat.

Cookies