A treia zi de Summer Well 2021. Biletele pentru astăzi sunt SOLD OUT. Cine urcă pe scenă sâmbătă

14 aug. 2021
204 Afișari
A treia zi de Summer Well 2021. Biletele pentru astăzi sunt SOLD OUT. Cine urcă pe scenă sâmbătă
A treia zi de Summer Well 2021. Biletele pentru astăzi sunt SOLD OUT. Cine urcă astăzi pe scenă. Sursa foto: Summer Well

Sâmbătă, 14 august, este a treia zi de Summer Well 2021, festivalul de muzică ce are loc în fiecare an la Domeniul Știrbey, în Buftea. Știm că uneori este greu să ții pasul cu toate informațiile, așa că iată ce reguli trebuie să respecți, care este programul zilei de astăzi, dar și ce artiști își fac apariția astăzi.

Sâmbătă, 14 august, se anunță cea mai plină zi de la Summer Well 2021. Ziua de astăzi va aduce aminte de vremurile bune, de dinainte de pandemie, deoarece biletele disponibile pentru ziua de astăzi s-au vândut în totalitate – fie ele abonamente integrale sau bilete de-o zi. Astfel, se anunță o zi incendiară în a treia zi de la cea de-a zecea ediție a festivalului, ce are loc an de an la doi pași pe București, mai exact, la Domeniul Știrbey din Buftea.

A treia zi de Summer Well 2021

Dacă nu ai ajuns în primele două zile la Summer Well, trebuie să știi că este permis și accesul persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19, deși în primăvară organizatorii anunțaseră că doar persoanele imunizate împotriva coronavirusului pot avea acces la festival, conform legislației aflată în vigoare la acea vreme.

Din fericire, măsurile restrictive s-au relaxat treptat până la începerea festivalului, astfel că la Summer Well 2021 pot participa și persoanele care nu s-au imunizat, dar cu condiția să prezinte dovada unui test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore sau dovada unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore. Testele se pot face la orice clinică medicală care eliberează aceste certificate medicale.

Trebuie menționat faptul că organizatorii festivalului le oferă participanților și varianta de a se testa și la o clinică parteneră, Revive Health. Cum procedezi? În momentul în care te duci la clinică pentru un test PCR sau unul antigen, arăți biletul de la Summer Well și primești un discount din prețul întreg al procedurii. Astfel, vei plăti 35 de lei pentru un test antigen și 210 lei pentru un test PCR. Testele se pot face atât la clinica din Pipera, de pe strada Erou Iancu Nicolae 126C, cât și la intrarea în festival, în corturile dedicate testării.

Sâmbătă te poți testa la Buftea în intervalul orar 09:00 – 23:00.

De asemenea, se poate intra la festival și pe baza certificatului verde european, cerficat care va fi verificat la intrare de voluntarii special instruiți. În urma verificării certificatului verde, participanții vor primi un card verde de carton pe care se vor trece numele complet și data zilei în care acesta a fost completat. Acest card trebuie păstrat pe întreaga durată a festivalului.

Summer Well 2021 | Minorii sub 16 ani pot participa doar însoțiți de un adult

Dacă ai peste 16 ani trebui să știi că poți veni la festival fără să fii însoțit de un adult. Dar, dacă ai sub 16 ani este obligatoriu să fii însoțit de un adult. Persoanele sub 16 ani nu trebuie să prezinte rezultatele testării împotriva COVID-19.

De asemenea, dacă ai peste 12 ani, trebuie să prezinți la intrarea în festival o declarație pe proprie răspundere ce trebuie completată de aparținătorul legal.

Declarațiile le poți descărca de aici:

Declarație pe propria răspundere pentru minori sub 16 ani

Declarație pe proprie răspundere pentru minori între 16 și 18 ani.

Artiștii prezenți sâmbătă, la Summer Well 2021

Sâmbătă – 14 august

Main Stage

  • 23:15 – 00:30 Woodkid
  • 21:30 – 22:30 Fatoumata Diawara
  • 19:45 – 20:45 Moonlight Breakfast
  • 18:15 – 19:00: The Kryptonite Sparks

Wiiings Stage

  • 22:30 – 23:30 Smokepurpp
  • 21:00 – 22:00 Ian
  • 19:30 – 20:45 Show’Nuff

Afterparty

  • 00:45 – 02:15: Modeselektor (live)

Duminică – 15 august

Main Stage

  • 23:30 – 00:30: Princess Nokia
  • 21:30 – 22:45: Bucharest Symphony Orchestra

Afterparty

  • 20:30 – 21:15: Zimbru
  • 18:15 – 20:00: Valeria Stoica
  • 15:00 – 17:00: Disco Sigaretta

Cum ajungi la festival? Organizatorii au pus la dispoziție o multitudine de căi

Poți ajunge la Summer Well 2021 cu trenul, autobuzul, mașina sau bicicleta.

Trenul îl poți lua de la Gara de Nord, pe ruta București – Buftea. Organizatorii au pregătit în apropierea gării Buftea mai multe trotinete electrice pentru ca accesul să se realizeze mai ușor la Domeniul Știrbey.

Mersul trenurilor către Summer Well 2021 poate fi găsit aici, unde doritorii pot vedea și tarifele pentru fiecare tren.

Dacă mersul cu trenul nu-ți surâde, poți alege autobuzul. Ca în anii trecuți o cursă specială, va pleca de la Stația Clăbucet (aflată la intersecția dintre Bd. Ion Mihalache și Calea Griviței, în apropierea stației de metrou 1 Mai, aflată pe Magistrala 4).

Organizatorii îi încurajează pe participanți să renunțe la mașinile personale și să aleagă mijloacele de transport în comun, pentru a evita aglomerația.

La Summer Well se poate ajunge și cu bicicleta, iar organizatorii estimează că drumul de la marginea Capitalei până în Buftea durează în jur de 40 de minute. Această alternativă este puternic încurajată, deoarece este un mod verde și sănătos de a ajunge la Domeniul Știrbey. Acolo, bicicliștii sunt așteptați cu locuri sigure unde își pot parca bicicletele cât timp se bucură de muzică.

Iată programul autobuzelor:

  • Sâmbătă, 14 august: primul autobuz pleacă din București la ora 14:55, ultimul autobuz pleacă din Buftea la ora 03:00,
  • Duminică, 15 august: primul autobuz pleacă din București la ora 14:55, ultimul autobuz pleacă din Buftea la ora 03:00.

Autobuzele pleacă din stație la fiecare 30 de minute. Drumul până la Domeniul Știrbey este de aproximativ 30 de minute.

Cum plătești la Summer Well în acest an

Plata se realizează prin intermediul unei brățări. Iar pentru activarea brățării, fiecare persoană primește un bilet care va conține PIN-ul cardului atașat de brățară. Acest PIN trebuie introdus pe topup.summerwell.ro, pentru ca brățara să fie înregistrată și activată (să se poată adăuga bani pe ea). Banii îi poți adăuga și fizic, la centrele de top-up, atât cash, cât și cu cardul.

Dacă la finalul festivalului îți rămân bani pe brățară, îi poți scoate până pe 25 august, ora 23:59, dar doar dacă ți-ai înregistrat brățara pe site în prealabil. Poți scoate și banii de pe brățările neînregistrate, dar doar la centrele de top-up, exclusiv pe durata festivalului.

Cookies