ȘTIRI

A trecut ultimul weekend cu trafic infernal pe DN1. Luni începe montarea pasarelelor

Circulatia s-ar putea debloca pentru ca, de miercuri, trecerile de pietoni aglomerate vor fi inlocuite cu pasarele peste DN1. Veste proasta este ca doua nopti la rand, luni si marti, drumul va fi blocat in Busteni, informează Protv.ro.

8000 de masini s-au incolonat la orele pranzului pe drumul dinspre munte. Pe 20 de kilometri, intre Predeal si Busteni, dar si pe tronsonul Posada si Comarnic, soferii mai mult au stat.

Solutia definitiva pentru a cruta nervii soferilor este autostrada. Dar, pana atunci, compania nationala de autostrazi s-a gandit sa grabeasca instalarea a patru pasarele pentru pietoni. Vezi aici unde vor fi amplasate şi cât vor costa.

De luni si pana duminica, au fost ridicati pilonii pasajelor şi pana miercuri, la Busteni, Azuga si Comarnic ar trebui sa fie gata aceste treceri peste sosea, iar zebrele pentru pietoni sa fi sterse.

Pentru finalizarea lucrarilor la pasarele, traficul va fi oprit pe DN1 doua nopti la rand, luni si marti.

Cele patru pasarele ar trebui sa fluidizeze traficul, dar nu vor ramane pe DN1 mai mult de un an. Si asta pentru ca edilii sustin ca strica aspectul zonei si cer bani pentru pasaje subterane.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button