FIT CITY

A pozat gol-puşcă în Centrul Capitalei

O patrulă a Serviciului de Ordine Publică din cadrul PLMB – care efectua o misiune de monitorizare a Centrului Istoric, în zona unde se adunaseră suporterii echipei de fotbal Twente – a avut parte de o surpriză: în Piaţa Roma, un tânăr defila gol-puşcă. Pe lângă el, un altul îl fotografia în diferite poziţii creând iritarea trecătorilor. Până la intervenţia poliţiştilor locali – obişnuiţi cu acte de exhibiţionism din partea unor persoane cu probleme psihice – tânărul complet dezbrăcat s-a aşezat picior peste picior pe soclul statuii. Calm, „modelul” a mai apucat să pozeze, lipit de Lupoaică, în diferite ipostaze nud. Prima măsură a agenţilor PLMB a fost să îl acopere pe tânăr şi, apoi, să-l someze să se îmbrace cu hainele lăsate în apropiere.

„Arta” cere sacrificii

Tânărul, născut în 1992, a povestit poliţiştilor că acţiunea sa de a fi ca Romulus şi Remus a avut loc în baza unui proiect universitar. Deşi nu a putut prezenta vreun document prin care să demonstreze că este student, tânărul a susţinut că a defilat în pielea goala, în mijlocul Capitalei, pentru a realiza tema „nuditate pe timp de iarnă”.

Chiar dacă nuditatea pe timp de iarnă i-a adus amenda de 200 de lei, tânărul – care a recunoscut fapta – nu a fost de acord să semneze procesul verbal. El a schimbat însă povestea în câteva minute: în loc de tema universitară el de fapt, voia să afle opinia publicului în privinţa imaginii în care apare gol puşcă lângă Statuia Lupoaicei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button