A picat curentul pe linia 25. Tramvaiele, blocate pe ambele sensuri pe Bulevardul Timișoara, în zona Romancierilor | UPDATE

01 iul. 2024
2197 afișări
A picat curentul pe linia 25. Tramvaiele, blocate pe ambele sensuri pe Bulevardul Timișoara, în zona Romancierilor | UPDATE
A picat curentul pe linia 25. Tramvaiele, blocate pe ambele sensuri pe Bulevardul Timișoara, în zona Romancierilor | UPDATE | Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de tramvai 25 este blocată la acest moment pe Bulevardul Timișoara. Motivul: lipsă de tensiune în zona respectivă.

UPDATE ora 15:20: STB a transmis că la acest moment linia de tramvai circulă normal. Vehiculele au fost blocate pentru un total de 20 de minute:

Linia 25 funcționează normal la Romancierilor. Blocare și deviere: 20 de minute (14:40-15:00).

Cu toate astea, bucureștenii trebuie să ia în considerare că ar putea exista în continuare întârzieri pe traseu, din cauza blocajului.

Linia 25, blocată din cauza lipsei de tensiune

În urmă cu foarte puțin timp, STB le-a transmis bucureștenilor care circulă în mod normal cu tramvaiele de pe linia 25 că acestea sunt blocate pe Bulevardul Timișoara din Sectorul 6. Mijloacele de transport public nu pot circula conform programului din cauza unei lipse de tensiune.

Conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, circulația este afectată pe ambele sensuri de mers. Iată anunțul:

Linia 25 – blocată pe Bd. Timișoara, în zona Romancierilor, pe ambele sensuri. Cauză: lipsa tensiune.

În mod normal, linia 25 circulă între terminalele „Depoul Militari”‎ și „C.F.R. Progresul”, având un traseu destul de lung. Mai precis, mijloacele de transport ale acestei linii au un total de 35 de stații în care efectuează opriri.

Această linie este una dintre cele mai intens circulate din București, făcând legătura între mai multe cartiere importante precum: Militari, Drumul Taberei, 13 Septembrie, Rahova și Giurgiului. din acest motiv, aceasta a fost printre primele pe care Municipalitatea de decis să introducă tramvaie noi, Imperio, cele realizate de compania Astra Arad.

Pe linia 25 circulă un total de 12 tramvai Imperio, iar ultimul dintre acestea a fost introdus în data de 21 aprilie 2023. În total, Primăria Municipiului București a cumpărat 100 de tramvai noi. La începutul linii iunie 2024, în Capitală ajunseseră un total de 92 de vagoane.

Ultimele 8 urmează se află la acest moment în curs de finalizare, iar Astra Arad ar urma să le livreze până la finalul lunii iulie 2024.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies