A picat curentul pe Arena Națională. Pană de electricitate înainte de marele meci de la EURO (SURSE) UPDATE

21 iun. 2021
11455 Afișari
A picat curentul pe Arena Națională. Pană de electricitate înainte de marele meci de la EURO (SURSE) UPDATE

Alertă pe Arena Națională, după ce luni, înainte de meciul de dintre Ucraina și Austria, de la ora 19.00 a picat curentul pe Arena Națională, în jurul orei 15.20.

UPDATE: Situația a fost remediată în jurul orei 16.20. Partida se va disputa în condiții perfecte.

UPDATE: Ultimele informații transmit că 100% meciul se joacă. În cel mai rău caz vor fi probleme doar in privința cubului de deasupra gazonului (dacă nu se remediază) și pe inelele tribunelor.

UPDATE:

Se pare cp este vorba de un panou unde au sarit siguranțele. Se încearcă remedierea situației. Nu a afectat tot stadionul, doar anumite zone și cubul de deasupra gazonului. Se preconizează că problema se va remedia cam în 30 de minute

Știre inițială

Probleme cu electricitatea la Arena Națională, înainte de meciul de luni seara. Se pare că de mai bine de 15 minute toată electricitatea din stadion este inexistentă. Există șanse mari ca partida să nu se mai dispute, dacă problemele nu se remediază. Informația a fost primită de b365.ro, din surse autorizate din stadion.

Mai mult, acesta a revenit pentru câteva momente, înainte să pice iar.

Vom revenit cu amănunte.

Meci între Ucraina și Austria pe Arena Națională luni

Ucraina – Austria se întâlnesc luni, de la ora 19:00, în ultima rundă a grupei C de la Euro 2020.

În caz de egalitate de puncte, departajarea echipelor se face în funcție de: rezultatul meciului direct, golaverajul din meciurile directe, numărul mai mare de goluri înscrise în meciurile directe, golaverajul general din grupă, numărul mai mare de goluri înscrise în toate meciurile din grupă.

Dacă două echipe au meci direct în ultima etapă și termină la egalitate perfectă în clasament, se vor executa penalty-uri de departajare. Dacă nu se înfruntă în meci direct în ultima rundă, se trece la criteriul fair-play! Merge mai departe cine are mai puține puncte în clasamentul cartonașelor.

Ucraina va termina pe locul secund dacă nu pierde disputa cu Austria. În caz contrar se va clasa pe locul 3
Austria încheie grupa pe locul secund cu o victorie. Orice alt rezultat o poziționează pe 3 Cu un rezultat de egalitate, Ucraina și Austria au șanse mari să meargă la braț în optimile de finală.

Cookies