A patra persoană dată dispărută în Vrancea, găsită moartă după o săptămână de căutări

de:
19 oct. 2015
0 Afișari
A patra persoană dată dispărută în Vrancea, găsită moartă după o săptămână de căutări

TRAGEDIA din Vrancea ia amploare. Luni, a fost găsită decedată cea de-a patra patra persoană dispărută săptămâna trecută în Vrancea. 

Potrivit primarului localităţii Poiana Cristei, Vlad Petruş, cadavrul femeii a fost găsit de un consilier local şi de un localnic, pe marginea unui drum de exploatare pe care nu s-a circulat în ultima săptămână. Drumul a devenit impracticabil din cauza noroiului format în urma ploilor abundente înegistrate în zonă săptămâna trecută, scrie Mediafax. 

Conform primarului, femeia a fost găsită la o distanţă de doi-trei kilometri de locul în care au fost descoperite moarte sora femeii şi cele două fiice ale acesteia, la circa un kilometru de satul Mahriu, comuna Poiana Cristei.

Femeia în vârstă de 41 de ani, Elena Iordache, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, împreună cu sora ei şi cu cele două fiice ale acesteia, în vârstă de 3 şi 14 ani. Marţea trecută, au fost găsite decedate în pădure sora femeii, Dumitra Iordache, în vârstă de 44 de ani, şi cele două fete ale acesteia.

De atunci, Elena Iordache a fost căutată zilnic, inclusiv cu câini de urmă şi cu forţe sporite. Peste 100 de oameni, localnici, jandarmi, poliţişti şi pompieri au periat pădurea, însă niciodată nu au ajuns pe drumul de exploatare pe care luni a fost găsit cadavrul.

Cookies