A noua ediţie a Romanian Design Week va avea loc între 4 și 13 iunie la Bucureşti

24 feb. 2021
40 afișări
A noua ediţie a Romanian Design Week va avea loc între 4 și 13 iunie la Bucureşti

Tema ediției Romanian Design Week, ce va avea loc la București, va fi „Împreună”, iar în programul său online şi offline festivalul va reuni organizaţii, designeri, iniţiative şi evenimente care se vor concentra pe importanţa, succesul şi contribuţia pe care industriile creative le au în societate.

Unele dintre cele mai bune proiecte de design realizate în ultimul an, făcută de board-ul creativ RDW, va fi prezentată într-o expoziţie desenată de Attila Kim Architects la Galeria SENAT.

În același timp, o expoziţie dedicată designului grafic, care se va concentra pe importanţa acestuia în spaţiul public, va fi prezentată de Local Design Circle la UNA Galeria. Expoziţia este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Totodată, va fi prezentată o colecţie de obiecte inovatoare şi sustenabile, dezvoltate şi realizate din plastic reciclat de designeri şi companii din întreaga lume.

Zeppelin Design va propune o reinterpretare a spaţiului public exterior într-un context post-pandemic, printr-o serie de intervenţii outdoor.

Nu în ultimul rând, un rol important în acest program va fi Muzeul Naţional de Artă al României, care va găzdui o expoziţie ce investighează evoluţia designului contemporan de obiect din România, un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Aceasta este primul demers expoziţional dezvoltat de Cartierul Creativ în parteneriat cu MNAR.

Sursă foto: romaniandesignweek.ro

Cookies