A murit Nosfe. Co-fondatorul trupei Şatra Benz s-a stins din viață la doar 37 de ani

16 oct. 2022
39079 afișări
A murit Nosfe. Co-fondatorul trupei Şatra Benz s-a stins din viață la doar 37 de ani
A murit Nosfe. Co-fondatorul trupei Şatra Benz s-a stins din viață la doar 37 de ani / Sursă foto: Facebook-SATRA BENZ

Artistul Nosfe, pe numele său Vlad Darius Crețan, a murit noaptea trecută (15 octombrie 2022), la vârsta de doar 37 de ani.

A murit Nosfe, co-fondatorul trupei Șatra Benz

Cântărețul cunoscut pentru piese precum „Condimente”, interpretată alături de Ruby, dar și din celebra trupă Șatra BENZ s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de către colegii săi de trupă duminică, 16 octombrie 2022.

Artistul avea doar 37 de ani, iar din primele informații acesta a suferit un infarct, noapte trecută, după ce a susținut un concert la Romaero în București, transmite Antena 3.

Iată mesajul postat pe Instagram de către membrii trupei:

Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.

Fratele nostru Nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica.

Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!

Artistul s-a stins din viață la 37 de ani

Oamenii apropiați artistului au fost șocați de vestea devastatoare. Muți artiști și persoane publice din România au transmis mesaj emoționante și condoleanțe familiei. Iată câteva dintre acestea.

Lukbeats a publicat pe contul său de Instagram o poză cu el și Nosfe. În descrierea pozei a scris următorul mesaj:

Iubirea mea 🥺 de ce?

Ai fost prima persoana care a avut încredere în mine și ai plecat fix la mijlocul drumului. Ce coșmar, vreau să mă trezesc din el și să fii lângă mine să te pup. Te iubesc mult de tot 💔

Chef Florin Dumitrescu a transmis și el condoleanțe familie artistului:

În situații de genul acesta mi-se termina cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe!

Soția artistului nu a făcut o declarație publică. Acesta a postat doar o poză cu Vlad Darius Crețan pe Instagram, însoțită de mesajul „Iubirea Mea”.

Mesajul transmis de soția lui Nosfe
Mesajul transmis de soția lui Nosfe / Sursă foto: Captură-Instagram

Comunicatul transmis de IPJ Ilfov

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.”

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au preluat cazul. A fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Urmărirea penală este efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cookies