ȘTIRI

A murit mama lui Bercea Mondial. Bercea cere permisie pentru a fi prezent la înmormântare

Femeia a fost adusă la Floreasca în stare foarte gravă şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale cât a fost internată, informează Mediafax.ro.

Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că, în cursul acestei zile, va depune la ANP şi la Penitenciarul Craiova o solicitare de permisie.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este în prezent în închisoare unde ispăşeşte o pedeapsă de opt ani şi nouă luni, pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. El a fost condamnat definitiv în 20 mai 2014.

Fiul său, Florin Anghel, a primit o pedeapsă de cinci ani şi trei luni de închisoare, pentru tentativă de complicitate la omor. În acelaşi dosar, soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, a fost condamnată la un an de închisoare cu executare, pentru mărturie mincinoasă şi instigare la această infracţiune.

Florin Anghel i-ar fi dat fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Căpăţână, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Bercea Mondial era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

În schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate, spun anchetatorii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button