ÎN BUCUREȘTI

A murit Ion Dichiseanu. Actorul pe care iubita l-a înșelat cu regele Spaniei

A murit Ion Dichiseanu. Actorul pe care iubita l-a înșelat cu regele Spaniei. În volumul „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, actorul a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta.

A murit Ion Dichiseanu. Actorul pe care iubita l-a înșelat cu regele Spaniei

Actorul Ion Dichiseanu a avut o carieră de peste 60 de ani în lumea teatrului și filmului. S-a lăsat cu greu convins să scrie o carte despre viața sa, dar a făcut-o.

În volumul „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, lansat în anul 2016, îndrăgitul Ion Dichiseanu descrie povestea tumultoasă de dragoste cu Sara Montiel. La sfârșitul anilor `60, a întâlnit-o pe regretata artistă spaniolă la Festivalul de Film de la Beirut.

Actorul s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa și celebra actriță și cântăreață din acea vreme.

„După puțin timp, când Sara ajunge la București pentru a susține o serie de concerte, vrea să-l întâlnească. Așa începe povestea lor de iubire. Ea ramâne o perioadă în România și îl însoțește peste tot, în restaurantele și cluburile din București, la teatru sau la filmări, dar și în excursii prin țară. Cînd primește propunerea de a juca într-un nou film, Sara pleacă în Spania și cere ca rolul principal masculin să-i fie dat lui Dichiseanu. Cum însă discuțiile actorului cu autoritățile române se prelungesc, cei doi nu se mai văd timp de opt ani…”, aceasta este descrierea volumului scris de actorul Ion Dichiseanu.

Actorul s-a mutat împreună cu Sara Montiel

La un an de zile de când s-au cunoscut, în anul 1966, povestea de dragoste dintre Ion Dichiseanu și Sarita s-a mutat în România. Cântăreața urma să cânte la Sala Palatului din București și așa a ajuns să locuiască vreme de 2 luni în apartamentul lui Ion Dichiseanu, în zona Aleei Circului.

„Când am deschis uşa, la aproape trei noaptea, sora mea a încremenit de uimire. Să vin eu acasă cu marea vedetă Sara Montiel?! Şi a rămas cu mine în România, în sărăcăciosul meu apartament”, a declarat actorul pentru Click.ro.

În finalul volumului „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, Ion Dichiseanu face o dezvăluire șocantă, care explică și titlul volumului.

„Am întrebat-o: «M-ai înşelat?», iar ea mi-a răspuns: «Da, Cu regele Juan Carlos (n.r. regele Juan Carlos I al Spaniei)»”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button