ARHIVA B365

A murit Ioan Gyuri Pascu

Este la noi, dar nu se va face autopsia astăzi, pentru că a fost luat de dimineaţă, la prima oră şi nu are 24 de ore. Nouă la birou nu ne-au parvenit încă documentele, mâine dimineaţă le vom avea, inclusiv buletinul dumnealui. Medicul legist a considerat că este caz medico-legal, probabil nu avea cauză de deces şi l-a ridicat. Şi vârsta şi faptul că este persoană publică. Mâine va avea loc autopsia„, a declarat Marian Iliescu de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui infarct, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul„, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani şi se retrăsese din viaţa artistică din cauza problemelor de sănătate.

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum „O vară de neuitat” – în regia lui Lucian Pintilie şi în „Occident”– regizor Cristian Mungiu.

A mai jucat în mai multe piese de teatru, precum „Take, Ianke şi Cadîr”, asigurând şi coloana sonoră pentru unele din ele.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button