BAZAR

A murit Gunther din serialul Friends. Actorul James Michael Tyler avea 59 de ani

O veste extrem de tristă pentru fanii serialului Friends. James Michael Tyler, actorul care îl interpreta pe Gunther, a murit la vârsta de 59 de ani.

A murit Gunther din serialul Friends. Actorul James Michael Tyler avea 59 de ani și suferea de o boală necruțătoare.

A murit Gunther din serialul Friends

Anul acesta, în iunie, actorul James Michael Tyler a acordat un interviu pentru „Today” de la NBC. În acest interviu, a dezvăluit că boala de care suferă a ajuns în stadiul patru: cancer la prostată. Din septembrie, 2018, după un examen de rutină, actorul a fost diagnosticat cu această boală.

De atunci, boala necruțătoare i-a afectat oasele, iar acesta nu mai putea merge.

Pe pagina de Twitter a serialului Friends, a fost postat un mesaj emoționant:

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit și parte integrantă a familiei FRIENDS. Gândurile noastre sunt la familia, prietenii, colegii și fanii lui.”

Duminică, actrițele din serialul îndrăgit de foarte mulți dintre noi, Jennifer Aniston și Courteney Cox, i-au adus un omagiu actorului.

„Gunther” a fost prezent și în „Friends: The Reunion”

Jennifer Aniston, a scris într-o postare pe Instagram, un mesaj pentru Gunther și i-a transmis că serialul nu ar fi fost la fel fără el. Actrița îi mulțumește pentru râsul pe care l-a adus în serial și în viețile tuturor.

„Ne vei lipsi atât de mult”, a declarat Aniston.

La scurt timp după mesajul actriței Jennifer Aniston, și Courteney Cox a ținut să-i transmită un mesaj regretatului actor.

„Dimensiunea recunoștinței pe care ai adus-o în cameră și pe care ai arătat-o în fiecare zi pe platou este dimensiunea recunoștinței pe care o am pentru că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace, James”.

Anul acesta, în luna mai, James a apărut în serialul „Friends: The Reunion”, dar din cauza problemelor de sănătate, acesta nu a putut participa fizic. Actorul a apărut online, prin Zoom și a declarat cu sinceritate că „Au fost cei mai memorabili 10 ani” din viața lui.

Gunther din Friends a mai declarat că a fost o plăcere să lucreze cu toți actorii și că aceștia sunt niște oameni fantastici. De asemenea, a mai spus că s-a simțit extrem de special.

Sursă foto: Twitter/ FriendsTV

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button