A murit Călin Doboș. „Chirurgul vedetelor” este bărbatul care și-a pierdut viața într-un accident rutier pe podul Basarab din București

27 oct. 2022
15019 Afișari
A murit Călin Doboș. „Chirurgul vedetelor” este bărbatul care și-a pierdut viața într-un accident rutier pe podul Basarab din București
A murit Călin Doboș. „Chirurgul vedetelor” este bărbatul care și-a pierdut viața într-un accident rutier pe podul Basarab din București / Sursă foto: Captură Instagram

Cunoscutul chirurg estetician Călin Doboș a murit miercuri, 26 octombrie 2022, într-un accident rutier s-a petrecut pe podul Basarab din București. Medicul se afla pe motor când a avut loc nefericitul incident.

A murit Călin Doboș

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 12:00. Medicul se afla pe motocicletă, iar în timpul unei depășiri acesta a pierdut controlul deoarece a lovit din greșeală o bordură, conform Antena 3.

Motocicleta pe care se afla acesta a fost proiectată la zeci de metri distanță. Călin Doboș avea vârsta de 48 de ani, era căsătorit și tată al unui băiat în vârsta de 19 ani.

Iată care sunt datele transmise de către Brigada Rutieră în ceea ce privește accidentul:

La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

În 2020, medicul a fost condamnat pentru ucidere din culpă

„Chirurgul vedetelor” fusese condamnat pentru ucidere din culpă în anul 2020. Călin Doboș a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare, după ce o pacientă a acestuia a murit în urma unei intervenții de liposucție.

După ce a fost condamnat la închisoare cu executare, medicul a încercat să părăsească teritoriul României. Acesta spera să reușească să scape de închisoare.

Cu toate astea, forțele de ordine l-au prins la punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Ulterior, chirurgul a fost predat către Poliția din Arad.

Cookies