Trei răniți AU MURIT la spital. NUMĂRUL MORȚILOR din CLUB COLECTIV A AJUNS LA 30

de:
01 nov. 2015
0 Afișari
Trei răniți AU MURIT la spital. NUMĂRUL MORȚILOR din CLUB COLECTIV A AJUNS LA 30

UPDATE 17.35: O tânără de 29 de ani a murit duminică seară la spitalul Bagdasar Arseni din cauza arsurilor, relatează Realitatea TV. Bilanțul incendiului din clubul Colectiv a crescut astfel la 30. Este al treilea deces înregistrat duminică. 

Raed Arafat a anunţat că este posibil ca numărul celor decedaţi în spital să ajungă la 20, din cauza rănilor grave.

UPDATE: Numărul persoanelor decedate a urcat la 29. Incendiul din clubul Colectiv a mai făcut o victimă. O tânără de 25 de ani a decedat la Spitalul de Arși. 

„Unul dintre pacienții care erau ieri în stare gravă a devenit critic și a decedat în cursul dimineții. Avea arsuri pe aproape 40% din corp. S-a degradat și respirator și lucrurile au mers prost pentru ea”, a declarat dminică un medic de la Spitalul de Arși. 

Un pacient ranit in incendiul de la clubul Colectiv din Capitala a decedat duminica dimineata la Spitalul „Bagdasar Arseni”, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Florin Bica.

Este vorba despre o femeie, care s-a aflat in stare critica din cauza ranilor.

„In urma cu o ora a decedat unul dintre pacienti. Mai sunt pacienti in stare critica, dar sunt la sala de operatie, la pansamente. Sunt internati in total in spital 23 de pacienti”, a afirmat medicul.

Cookies