A Junk Tango Story @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

de:
11 sept. 2012
0 Afișari
A Junk Tango Story @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Premieră
A Junk Tango Story

De Chris Simion
Cu: Anca Sigartău, Claudiu Istodor, Cătălina Bajan, Robert Bajan.

Coregrafia: Carmen Coţofana
Scenografia: Raluca Frăţiloiu
Regia: Chris Simion
Durata: 1h 10min
Rezervări: Teatrul de Comedie, Sala Noua: Str. Sf. Vineri nr. 11 / 021 315 91 37 / [email protected]

O poveste despre tango-ul argentinian, despre oameni care se pierd şi se regăsesc, despre o revedere după 20 de ani, despre sentimente neînfrânte de timp. Uneori credem că oamenii sunt ca nişte bilete de loterie, că există ca să transforme în realitate iluziile noastre absurde. Toate se întâmplă la timpul lor. Degeaba cerem să se întâmple când avem noi chef. Cum să facem să nu mai uităm şi să nu mai cerem ceea ce nu ne trebuie? Pierdem atât de mult timp disperaţi, urând viaţa şi pe noi înşine, crizaţi doar pentru că nu primim ceea ce cerem şi doar pentru că avem senzaţia că viaţa are ceva cu noi. Când, de fapt, nu primim pentru că în realitate nu ne trebuie.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

Cookies