LA MINE-N CARTIERȘTIRI

A început vaccinarea în Sectorul 4. La centrul din Grand Arena Mall se pot vaccina 360 de persoane pe zi

Începând de luni a început vaccinarea în Sectorul 4, la centrul deschis în Grand Arena Mall putând să se imunizeze zilnic 360 de persoane.

Centrul de vaccinare din Grand Arena Mall are șase puncte unde cetățenii se pot imuniza zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8-20.

”Primul centru pe care l-am deschis în centrul comercial are șase puncte de vaccinare unde vor putea fi imunizate zilnic 360 de persoane și va funcționa de luni până vineri în intervalul orar 08:00-20:00.

Este bine de știut că nu toată lumea se poate imuniza în această perioadă, ci doar cele care intră în etapa a doua de vaccinare și anume, beneficiarii din centrele sociale, persoanele care au peste 65 de ani și cu boli precum: diabet zaharat, obezitate, afecțiuni cardiovasculare cronice, afecțiuni cronice renale, oncologice, pulmonare, sindromul Down, afecțiuni hepatice, autoimune și persoanele care deservesc activități esențiale pentru buna funcționare a infrastructurii critice.

Toate informații legate de această etapă de vaccinare le puteți găsi și pe platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva COVID-19, la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/”, a anunțat primarul Daniel Băluță.

A treia etapă de vaccinare în România va începe, cel mai probabil, în luna aprilie, conform declarațiilor date de medical Valeriu Gheorghiță.

Încă un centru de vaccinare este disponibil, de luni, în București. Centrul de vaccinare de la Cicul Metropolitan a fost inaugurat, aici fiind deja programați, în prima zi, 416 oameni.

Tot mai multe sondaje arată că numărul românilor dispuși să se vaccineze împotriva COVID-19 este în creștere. Cu toate acestea, rămân întrebări, ezitări, nelămuriri sau temeri legate de ser. O informare temeinică ar putea ajuta la schimbarea părerilor și dorința și mai multor oameni de a se vaccina.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button