A început ridicarea mașinilor și în Sectorul 1. Clotilde Armand face spațiu pe domeniul public

16 mart. 2021
542 Afișari
A început ridicarea mașinilor și în Sectorul 1. Clotilde Armand face spațiu pe domeniul public

Poliţiştii locali au ridicat de pe domeniul public 42 de vehicule abandonate, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, transmis, marţi.

Un număr de 177 de vehicule au fost ridicate de pe străzi de către proprietari, în urma somării acestora. Primăria Sectorului 1 continuă campania de eliberare a domeniului public de maşinile abandonate care încurcă circulaţia sau ocupă inutil locuri de parcare.

Sute de mașini identificate

În plus, de la începutul anului şi până în prezent, au fost identificate alte 366 de maşini abandonate, numărul total de astfel de autovehicule aflate în evidenţa poliţiştilor locali fiind de 1.229.

Potrivit Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public, maşinile abandonate sunt acele autovehicule care se află pe domeniul public sau privat al statului de cel puţin 6 luni, al căror proprietar sau deţinător legal este cunoscut şi despre care există indicii că nu mai îndeplinesc condiţiile de circulaţie.

Acţiunile de identificare şi ridicare a vehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe străzile Sectorului 1 vor continua până când domeniul public va fi eliberat, iar oraşul va fi redat oamenilor, a adăugat autoritatea locală. A

Cookies