A început recepţia la autostrada Bucureşti-Ploieşti

de:
20 iun. 2012
0 Afișari
A început recepţia la autostrada Bucureşti-Ploieşti

Lucrările la autostrada Bucureşti – Ploieşti au ajuns la faza recepţiilor, existând mari şanse ca termenul de 30 iunie pentru finalizare să fie respectat, susţine preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, după ce a inspectat stadiul lucrărilor, la cererea lui Victor Ponta, scrie Adevărul.

tronsonul final, de la Centura de Vest a Ploieştiului până în apropierea Mănăstirii Ghighiu, unde a lucrat firma lui Dorinel Umbrărescu, a fost deja recepţionat, a dezvăluit Cosma. Miercuri a început analiza pe tronsonul sudic din Prahova, de la graniţa cu judeţul Ilfov până aproape de kilometru 50.

„Victor Ponta mi-a solicitat un raport. Este posibil să se respecte termenul de 30 iunie, la limită, iar la 1 iulie să fie inaugurată, dacă nu apar lucruri de remediat. Recepţiile durează cam 15 zile, este vorba despre nişte verificări complexe, care presupun inclusiv încărcarea podurilor cu camioane pline cu marfă. În capătul dinspre Ploieşti, tronsonul a fost deja recepţionat“, ne-a declarat, miercuri, Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.

Cookies