A început oficial EURO 2020 în București. Proiecţii 3D pe Casa Poporului și fântâni jucăușe date în spectacol

12 iun. 2021
177 Afișari
A început oficial EURO 2020 în București. Proiecţii 3D pe Casa Poporului și fântâni jucăușe date în spectacol
foto Dan Mihai Bălănescu

Aseară, pe la 9-10, a început oficial EURO 2020 în București, cu un eveniment vizual surprizător. Între timp, Italia a învins Turcia în prima partidă de la EURO, scor 3-0. Revenind la Capitală, vineri au fost realizate o serie de proiecţii 3D pe Casa Poporului și fântânile jucăușe au fost date maxim în spectacol de Primărie. Să nu uităm că doamna senatoare Gabriela Firea a fost cea care a făcut Fântânile și acest lucru stă scris în piatră.

Euro 2020 a începutul oficial aseară în România, cu un spectacol 3D video mapping şi un „dans” al fântânilor urbane a avut loc vineri seara, în centrul Capitalei, în contextul lansării oficiale a turneului final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020.

„Bucharest, celebrating football”, organizat de PMB

Evenimentul „Bucharest, celebrating football”, organizat de Primăria Capitalei, prin CREART, are loc până la ora 23,00, pe faţada centrală a Palatului Parlamentului fiind proiectat un show de 3D video mapping şi lumini arhitecturale.

Începutul Euro 2020, în imagini

Fotograful Dan Mihai Bălănescu a reușit să surprindă de sus întregul spectacol. Imaginile vorbesc de la sine.

Spectacolul a celebrat deschiderea oficială a EURO 2020, iar proiecţiile 3D, au fost redate în buclă și vor promova atât campionatul de fotbal, cât şi Capitala, în calitate de oraş gazdă, fiind redate și în spoturile din alte țări unde se desfășoară evenimentul.

Pentru că imaginile vor fi difuzate ulterior şi în celelalte oraşe organizatoare ale campionatului de fotbal, suporterii din diferite ţări vor avea ocazia să petreacă împreună această mare sărbătoare a fotbalului, fiind conectaţi virtual cu celelalte oraşe gazdă

 

Tot vineri, între 21,30 – 21,40, Primăria Capitalei, prin Serviciul Euro 2020, organizează un „dans” al Fântânilor Urbane din Piaţa Unirii centrale şi perimetrale.

Foto: Dan Mihai Bălănescu

Cookies