A început meciul dintre CSA Steaua București – Dinamo București. Mai multe petarde au fost aruncate pe teren

18 apr. 2023
333 Afișari
A început meciul dintre CSA Steaua București – Dinamo București. Mai multe petarde au fost aruncate pe teren
A început meciul dintre CSA Steaua București – Dinamo București. Mai multe petarde au fost aruncate pe teren | Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Suporterii celor două echipe de fotbal, CSA Steaua București și Dinamo București, au ajuns pe stadionul Ghencea, pentru meciul ce a început cu puțin timp în urmă. Cu toate că mii de jandarmi se află la fața locului pentru a asigura ordine publică, mai multe petarde au fost aruncate pe teren.

Petarde aruncate pe teren, la meciul CSA Steaua București și Dinamo București

La ora 19:00 a început meciul dintre echipele CSA Steaua București și Dinamo București. Mii de suporteri s-au dus pe stadionul Ghencea pentru a vedea derby-ul, transmite Antena 3 CNN.

Pentru a se asigura că nu vor exista conflicte între fanii celor două echipe, 9.000 de jandarmi se află în jurul și în interiorul stadionului.

Cu toate astea, mai multe petarde au fost aruncate deja pe teren, exploziile auzindu-se chiar și din exteriorul stadionului. În imaginea de mai jos se pot vedea semnele lăsate pe gazon de respectivele petarde:

Imagini de pe stadionul Ghencea din București
Imagini de pe stadionul Ghencea din București | Sursă foto: Captură Digi sport

La finalul meciului, suporterii celor două echipe vor fi evacuați pe porți diferite, pentru a se evita altercațiile dintre aceștia.

Mii se suporteri se află pe stadion

Pentru acest meci, au fost puse în vânzare 5.000 de bilete, mai multe locuri fiind lăsate goale. Decizia a fost ca măsură de precauție pentru a evita conflictele dintre suporterii celor două echipe.

În această după-amiază, în jurul orei 12:30, un conflict a avut loc între:

  • Aproximativ 15 suporteri ai echipei CSA Steaua București,
  • Aproximativ 40 de suporteri ai echipei Dinamo București.

Suporterii echipei Dinamo București se aflau la stadionul Ghencea pentru a repeta coregrafia pe care urmau să o prezinte în această seară.

În urma acestuia, mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secțiile de poliție din apropiere. Față de aceștia urmează să fie luate măsurile impuse de lege. Asupra persoanelor reținute au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

Cookies