A început marea asfaltare în Sectorul 5. Prima vizată este Str. Pucheni, urmează și altele, anunță city managerul

31 mart. 2023
451 Afișari
A început marea asfaltare în Sectorul 5. Prima vizată este Str. Pucheni, urmează și altele, anunță city managerul
A început marea asfaltare în Sectorul 5. Prima vizată este Str. Pucheni, urmează și altele, anunță city managerul. Sursa foto: Captură Google Maps

După marea reabilitare, a început și marea asfaltare în Sectorul 5. City managerul anunță că lucrările au demarat pe Strada Pucheni, iar în perioada următoare vor începe și pe alte străzi importante din Sectorul 5.

În Sectorul 5 a început marea asfaltare

Joi, 30 martie, în toiul nopții, city managerul Rareș Hopincă a mers pe Str. Pucheni din Sectorul 5 ca să anunțe că începe marea asfaltare.

După marea reabilitare, începem campania de asfaltare. Asfaltăm Strada Pucheni, cea mai mare stradă din București. Și este doar începutul!, a transmis Rareș Hopincă într-o postare pe pagina de Facebook.

Se asfaltează Str. Pucheni din S5

Joi seară a început frezarea, iar începând de vineri, 31 martie, începe asfaltarea străzii Pucheni. City managerul Sectorului 5 îi roagă pe bucureștenii care își parchează mașinile pe această stradă, să le mute, pentru a le permite echipelor să asfalteze strada.

Rareș Hopincă declară că tot acest proces ar trebui să dureze două săptămâni.

Suntem pe Str. Pucheni, în zona Pieței Rahova, la 200 de metri de Piața Rahova, este ora 22:45 și, în acest moment, începe marea asfaltare din Sectorul 5.

Asfaltăm Str. Pucheni, cea mai lungă stradă din București. Se întinde de la Piața Rahova, până la Piața Pucheni. Stradă pe care cetățenii Sectorului 5 au sesizat-o în numeroase rânduri pentru că se prezintă cu foarte multe gropi, foarte multe fisuri și de foarte mult timp nu a mai fost asfaltată.

Avem o echipă extrem de serioasă de ingineri și de muncitori care ne vor ajuta. Începând din această seară am început frezarea (7000 mp de asfalt). Începem de la Piața Rahova și ne îndreptăm către târg.

Începând de mâine seară, este foarte important să le spunem tuturor cetățenilor, va începe asfaltarea. Vă rog frumos, dacă aveți mașinile parcate pe Strada Pucheni, începând de mâine seară (31 martie), știu că e greu de găsit un alt loc de parcare, dar o să vă rog să mutați mașinile de pe str. Pucheni pentru a le permite colegilor mei să asfalteze.

Tot acest deranj nu va dura mai mult de două săptămâni, spune Rareș Hopincă.

După aceste două săptămâni vor fi refăcute și trotuarele de pe Strada Pucheni:

arată deplorabil, sunt într-o stare foarte proastă. Nu au mai fost reparate de cel puțin 10 ani și avem foarte multe sesizări.

După asfaltare, în alveolele de pe str. Pucheni vor fi plantați tei și mesteceni.

Teiuș, Amurgului: Următoarele străzi din S5 care vor fi asfaltate

Următoarele străzi din Sectorul 5 care vor fi asfaltate sunt: Teiuș, Amurgului.

În același timp, PS5 a intrat cu asfaltări în tot arealul dintre Petre Ispirescu, Mărgeanului și Antiaeriană.

City managerul Sectorului 5 își cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.

Cookies